Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Singo diyor da izlendi mi yauv.

Chelsea vs tonla bu adamlardan alıp 30’a alıp 35-40’a satıyor ama bize gelse 30’a kar edemeden satarız gibi geliyor tutmazsa.

Yazılmış başlıkta da mesela Disasi de öyle atlet vs ama acayip yer kaybediyor vs.

Bu adam için de savruk ama hızı ve gücü ile topluyor diyorlar mesela.

Bizim seviye için 30 verdiğin adam Nelsson’un pas yapabileni ve fiziklisi falan olmalı mesela en az.

Lemina zam istiyor ve cart curt diyorsa, bunun icin de menajeri bakin soyle soyle teklifler var dediyse bizimkiler blofu gorup o zaman 5-6m bonservis getirin ve ayrilin demis olabilir ama BCT'nin salliyor olma olasiligi cok daha yuksek #yuzdeyuz

Yeter ya, bir Barış bir Lemina. Koruyun şu kadroyu. Üstüne kaleci stoper vs ihtiyacımız var. İğrelti geldi dönemden.

Akanjiler Edersonlar vs konusuluyor, bütçe tavan. Bir de Benfica'ya bakıyorum şıkır şıkır oynuyorlar, neredeyse her sene CL'deler. Benfica gibi olamayacağımız için çok üzülüyorum.

Transferin son günleri yine götten sallama tiki açık kalmış gibi duruyor.

Sosyal medya fenomenleri bayılıyor bu döneme.
Bir bu son 15 gün birde transfer kapanınca ilk 3 ay en sevdikleri dönemler, yapay zeka ile falan data toplayıp analiz mi ettiriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum hazır dönem kapanınca milletin içinde kalan herifleri ilgileniliyor, anlaşıldı diye piyasaya salıyorlar. Gelsin etkileşim sonra.

Adamlar ekim ayından aralık 17ye kadar. Arias anlaşıldı, arias ilk gelecek herif diye hayal sattı. Transfer dönemi açılmasına bir hafta kala bir tanesinin ağzından arias lafı çıkmadı daha:asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt