- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Eski ismine döner misin canimYÖNETIM ISTIFA YÖNETIM ISTIFA
Böylede günlük dozumuzu alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski ismine döner misin canimYÖNETIM ISTIFA YÖNETIM ISTIFA
Böylede günlük dozumuzu alalim
Son senesi gibi olursa dedigin olur zaten ama form geçicidir klas kalicidir diyorum. Belinde bir sorun yoksa tabinedense ederson dan alırsak eğer katkı alamayacakmışız gibi geliyo
Sebep sonuç, sonuç sebep olmuş olabilir, bilmiyorumYok hocam gider gitmez stoper oynatmaya başladılar singo’yu
3’lü oynuyordu Monaco. Üçlü sistemde bir beki stoper olarak kullanma ezberi olduğu için singo’yu stopere devşirdiler
ÜltimatomBugüne kadar Gs tarafarı ne istiyorsa o olmuştur,
Bundan sonra da olmaya devam edecektir.
donna da aynı hislere sahip değilim tas gibi kaleci olur. diğer isimleri hiç bilmiyorum zaten.Son senesi gibi olursa dedigin olur zaten ama form geçicidir klas kalicidir diyorum. Belinde bir sorun yoksa tabi
Donnarumma için bi zahmet öyle düşünme dünyanın en iyi kalecisi adamdonna da aynı hislere sahip değilim tas gibi kaleci olur. diğer isimleri hiç bilmiyorum zaten.

o yüzden o alınmalı.Donnarumma için bi zahmet öyle düşünme dünyanın en iyi kalecisi adam![]()
Courtois en iyi kaleciDonnarumma için bi zahmet öyle düşünme dünyanın en iyi kalecisi adam![]()
Namümkün mlsfo yüzden o alınmalı.
Bence değilCourtois en iyi kaleci
Nekadar inatçı adamsinBence değil
Ulan ben donnarumayı daha çok beğeniyorum daha iyi olduğunu düşünüyorum adama bak yawNekadar inatçı adamsin

O yüzden aradığımız Guela Doue tarzı sağ bek - stoper profili olduğundan emin olamadım. Yine sağ bek oynadığı maçta bindirmeler yapıyor ama 25-30 vereceğimiz netlikte bi beklenti yaratmadı bende.Sebep sonuç, sonuç sebep olmuş olabilir, bilmiyorum
Ama turin dönemi daha bir yılan gibiymiş
Barışi satıp zaniloyu tutarsak dünyanın en komik şeyi olurKutucu gitmez türkiye kupası 11inde olur zanioloyla birlikte
Ligin son haftası birileri kiralamaya kalkmazsa