Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta’ya teklifler olmasi sürpriz degil

Genk te iyi bir performansi vardi hatta takim kaptanligina kadar yükselmisti

Ardindan milli takima gitti ve copa america da tamamen oynadi bunlarin hepsi kariyeri icin bir avantaj

Bize transferi ise baskilardan dolayi zaten olumsuz basladi,yönetim neredeyse aciklamaya bile korktu transferi

Böyle bir ortam da cuesta bu baski’yi kaldiramadi

Bu baski’yi yönetebilmek kolay degil her oyuncu yapamaz ve cuesta yapamadi

Oyuncu’yu suclamak dogru degil,burda hatali olan yönetim idi oyuncunun transfer edilme sekli yaratilan ortam vs

Nkunku Bayern yolundaymis. Burada begenenler olmadi pek. :unsure:

romulo topçu bence de

hatta barış erken gitse yerine alalım kanat forvet de oynar derdim

Cuesta’ya teklifler olmasi sürpriz degil

Genk te iyi bir performansi vardi hatta takim kaptanligina kadar yükselmisti

Ardindan milli takima gitti ve copa america da tamamen oynadi bunlarin hepsi kariyeri icin bir avantaj

Bize transferi ise baskilardan dolayi zaten olumsuz basladi,yönetim neredeyse aciklamaya bile korktu transferi

Böyle bir ortam da cuesta bu baski’yi kaldiramadi

Bu baski’yi yönetebilmek kolay degil her oyuncu yapamaz ve cuesta yapamadi

Oyuncu’yu suclamak dogru degil,burda hatali olan yönetim idi oyuncunun transfer edilme sekli yaratilan ortam vs
Cuesta da övmeyelim yaw

Genkin yedeğini çaktılar bize işte

göztepe romulo'yu çok iyi çakmış bu herif 20 ediyosa barış 60 eder
Yabancı sermaye göztepe'ye sahip olduğu için bağlantılarıyla daha çok satışlar yaparlar. Satış işinde bağlantı meselesi çok önemli. Aynı romulo gaziantep'te oynasa 7-8 milyona satılmıştı

Cuesta bok gibi herif fiziği dışında

Geldiği günde de 1-2 kişi dışında olumlu olan yoktu.

Genk’te bile zoraki oynayan o adama hem maaşının hem ederinin katlarını vermek de aptallıktı.

Olumlu olanlardan biri bendim daha önce izledigim icin en az djiku kadar oynar diye düsünüyordum

Maliyet acisindan zaten yanlis isler oldu ve süreci yönetim yanlis yönetti

Adam antremanlara baslamis olmasina ragmen resmi aciklama’yi bile yapamadi yönetim

Mental olarak bu baski ile bas edemedi

Aldigimizda yedege yeni düsmüstü

En az djiku kadar oynar diye düsünüyordum ama bambaska bir ortam da transfer oldu yazdigim gibi

Övmek degil de gelen tekliflerin sürpriz olmadigini belirtiyorum sadece
Samet akaydına milli takım etiketi nasıl yapıştırıldıysa buna lucimi sakatken oynadığı için kolombiya milli takım etiketi yapıştırıldı diye piyasa yaptı. Kolombiya'da stoper kıtlığı vardı muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt