Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.993
- 16.596
- 2.648
Çıkışlar peş peşe olacak herhalde, Köhn, Cuesta ve Nelsson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek senenin katılım hakları geçen sene elde edilen Avrupa sıralamalarına göre yapılıyor. Türkiye 9. sırada tamamladığı için şampiyon doğrudan CL 'ye katılım hakkı kazandı.Seneye CL katilim hakki belli m? Bu sene sampiyon olan direk mi katiliyor yoksa play off asamasindan mi
Cuesta da övmeyelim yawCuesta’ya teklifler olmasi sürpriz degil
Genk te iyi bir performansi vardi hatta takim kaptanligina kadar yükselmisti
Ardindan milli takima gitti ve copa america da tamamen oynadi bunlarin hepsi kariyeri icin bir avantaj
Bize transferi ise baskilardan dolayi zaten olumsuz basladi,yönetim neredeyse aciklamaya bile korktu transferi
Böyle bir ortam da cuesta bu baski’yi kaldiramadi
Bu baski’yi yönetebilmek kolay degil her oyuncu yapamaz ve cuesta yapamadi
Oyuncu’yu suclamak dogru degil,burda hatali olan yönetim idi oyuncunun transfer edilme sekli yaratilan ortam vs
Yabancı sermaye göztepe'ye sahip olduğu için bağlantılarıyla daha çok satışlar yaparlar. Satış işinde bağlantı meselesi çok önemli. Aynı romulo gaziantep'te oynasa 7-8 milyona satılmıştıgöztepe romulo'yu çok iyi çakmış bu herif 20 ediyosa barış 60 eder
Cuesta da övmeyelim yaw
Genkin yedeğini çaktılar bize işte

Nkunku nasil begenilmez ama capraz bagi kopmustu heralde. Bu yüzden riskli transfer.Nkunku Bayern yolundaymis. Burada begenenler olmadi pek.![]()
Bunlar bizim yapacağımız işler değildi hayretler içerisinde izliyorumHarbiden.Teminat istemeler,iki klübü bir birine sokmalar.
Cuesta bok gibi herif fiziği dışında
Geldiği günde de 1-2 kişi dışında olumlu olan yoktu.
Genk’te bile zoraki oynayan o adama hem maaşının hem ederinin katlarını vermek de aptallıktı.
network herşeydir diyebiliriz rdaşYabancı sermaye göztepe'ye sahip olduğu için bağlantılarıyla daha çok satışlar yaparlar. Satış işinde bağlantı meselesi çok önemli. Aynı romulo gaziantep'te oynasa 7-8 milyona satılmıştı
Samet akaydına milli takım etiketi nasıl yapıştırıldıysa buna lucimi sakatken oynadığı için kolombiya milli takım etiketi yapıştırıldı diye piyasa yaptı. Kolombiya'da stoper kıtlığı vardı muhtemelenAldigimizda yedege yeni düsmüstü
En az djiku kadar oynar diye düsünüyordum ama bambaska bir ortam da transfer oldu yazdigim gibi
Övmek degil de gelen tekliflerin sürpriz olmadigini belirtiyorum sadece
Evet dogruymus ama 9 degil 10. bitirmisiz. 8-10 arasi 1 takim direkt gönderiyormusGelecek senenin katılım hakları geçen sene elde edilen Avrupa sıralamalarına göre yapılıyor. Türkiye 9. sırada tamamladığı için şampiyon doğrudan CL 'ye katılım hakkı kazandı.