Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam mevcut kadro lig için yeterli olabilir ama şampiyonlar liginde başarı isteniyorsa üst düzey kaleci mutlaka lazım. Apo kesinlikle yeterli değil en az sanchez kadar iyi bir stoper ve gerçek bir sağ bek lazım. Bu üç transfer yapılmazsa ben avrupada başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Tabi bunun yanında as kadroda sakatlık ta yaşanmamalı. Yedek rotasyonumuz da yeterli değil

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de daha kaliteli oyuncular olmasını mutlaka destekliyorum ama ayarını iyi tutturmamız lazım, bence evvela doğru bir oyun planını oturtmak lazım, bu olmadığı sürece kimi alsan nafile. Doğru oyun planında sırıtan topçuları daha net seçmek mümkün ama bizde ki oyun planı o kadar kötüydü ki, Avrupa maçlarında herkes yerlerde süründü. Herkes iyiydi de bir tek Abdülkerim sırıttı diyebileceğimiz bir ortam olmadı ki. Sanchez gitti Yarmolenko'ya kabak gibi kafayı vurdurdu gittik Kiev'e bile puan verdik mesela. PSG bile max 13-14 adam ile 50 küsür maç oynuyor zaten, hem yedek hem as kalitesi birbirine denk 22 adam takımda olamayacağına göre önce sağlam oyun planı ve 14-15 kişilik kaliteli rotasyon ilk hedefimiz olmalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden korkunç rakamlar?
Bizden daha az geliri olan bjk neredeyse 60 milyon harcayacak.
Fener 70 milyonu geçecek.
Biz daha 40 milyon ateşledik ama neredeyse 30 milyon satış garanti gibi.
Eğer Cuesta, Kohn ve Nelson satılırsa bizim bütçe mininum 60 civarı olmalı.

Osi transferinin odemesi kisa surede yapilacak ki uzun vade de olsa gitti mi gitti o para.. . 75 cikti sayiyorum bizden ..Kredi karti gibi dusunuyorsunuz olayi sanki o odeme gelmeyecekmis gibi ..
Oldu ki Cuesta - Nelson - Kohn- Zaniolo gibi heriflerden 20-30 arasi para geldi o zaman yapariz transferi ..

Davinson'un yanına şöyle bir korku salacak stoper transferi gelmeli.
1755262805091.webp

Osi transferinin odemesi kisa surede yapilacak ki uzun vade de olsa gitti mi gitti o para.. . 75 cikti sayiyorum bizden ..Kredi karti gibi dusunuyorsunuz olayi sanki o odeme gelmeyecekmis gibi ..
Oldu ki Cuesta - Nelson - Kohn- Zaniolo gibi heriflerden 20-30 arasi para geldi o zaman yapariz transferi ..
O zaman bjk de 80 milyona çıkar

Kaleci
Sağ Bek
Sol Stoper
Orta Saha
Ofansif Orta Saha
Yedek Forvet ( opsiyonel )

Kaçını alabiliriz, umudunuz kaç kat aşağı inebiliyor?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt