- 16 Haziran 2010
- 204.102
- 156.199
- 6.838
Karadeniz'de ki gemileri mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karadeniz'de ki gemileri mi
Suat Kara beğeniyorsa ben güvenirim, çok iyi topçu diyor.bu singo çok iyi diyorlar hatta boeyden iyi fiyen okudum
doğru mu bunlar
bizden başka isteyeni var mı
İstiyormuydu.?Napoli bunu almadi mi henuz?
Bende dondurma bekliyorumBen hala donnaruma bekliyorum
Singoyu aldık mı Onur beySuat Kara beğeniyorsa ben güvenirim, çok iyi topçu diyor.
Evet onlara gidecek falan yaziliyordu.İstiyormuydu.?
Getirden mi sipariş ettinBende dondurma bekliyorum
"Barış istiyorsanız savaşa hazır olun" dövmesi varmış diyorlar ?Singo GS dan başkasına gitmem diyormus.
Öyle bir şey yok şu an, zaten zor iş. 30 milyon istiyorlarmış.Singoyu aldık mı Onur bey
Zaten 2 hafta once anlasmistilar, bilenen birsey yani. Yedek kalecin sonucta 3 yil daha bu gorevi goturebilir.
Nereden bildin koftehorGetirden mi sipariş ettin
Boş adam değil o zaman. Bize yazıldığı için yazdım.Evet onlara gidecek falan yaziliyordu.
Niye beni umutlandirdin simdiÖyle bir şey yok şu an, zaten zor iş. 30 milyon istiyorlarmış.
+1'de opsiyon varmış sanırım.
Hayatımız transfer beklemekle geçti Mete beycim. Ne gelen var ne gidenDavinson'un yerine adam aramaya kalsak 20 sene sonra buluruz tutan adamları fazla kurcalamayalım biraz zamla gittiği yere kadar devam.
Doğru 3 aydır 2 tane topçu gelecek diye bekledik seneye de bekleyeceğiz böyle geçiyor hayatımız.Hayatımız transfer beklemekle geçti Mete beycim. Ne gelen var ne giden