- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.210
- 6.838
Tabi canim, orta sahada 3 adam kaldi onu da satalim yakinda Okan Buruk kendi girer oyunaLemina'yı arabistandan istiyorlardı sanırım bence değerlendirmek lazım para ediyorken

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi canim, orta sahada 3 adam kaldi onu da satalim yakinda Okan Buruk kendi girer oyunaLemina'yı arabistandan istiyorlardı sanırım bence değerlendirmek lazım para ediyorken

Önce bir oyun lazım. Basi kesik tavuk gibi oynuyoruzBizim takıma oyun zekası lazım net İlkay yarın indirilmelidir. Nokta.
Lemina böyle oynarsa Kaan Ayhan ön libero olacak ondan transfer lazımHacı leminayi satip 2 orta alirlar mi bunlar.
ben pek sıcak bakmıyordum ama gerekli gibiBizim takıma oyun zekası lazım net İlkay yarın indirilmelidir. Nokta.
maalesef bunun transferle de alakası yokRakip yok cunku, 4-5 takim anca zorlar gerisini icerde disarda yeneriz normalde. O yuzden bazi arkadaslar bu maclara aldanip transferi cok elzem gormuyor. Avrupa'da sanki boyle rakipler olacak.
Yoo orta saha olmadanda oynar Okan hocam. 12 kişi oynamayacaz sonuctaTabi canim, orta sahada 3 adam kaldi onu da satalim yakinda Okan Buruk kendi girer oyuna![]()
Sara iyi koşuyor mücadele ediyor ama oyun zekası olarak bize bir Mertens rolünde çilingir lazım.ben pek sıcak bakmıyordum ama gerekli gibi
takım sağa sola koşturdu boş boş bugün. üzücü bir görüntüydü
bize bir beyin lazım
valla 3 adam aynı anda 1 kişi eksik oynatıyor ne gerekiyorsa yapılsın bir an önceTabi canim, orta sahada 3 adam kaldi onu da satalim yakinda Okan Buruk kendi girer oyuna![]()
Şu an iyi değilde o kalıpla bu adam hemen form tutmaz zaten. İyi olsada orta saha lazimLemina böyle oynarsa Kaan Ayhan ön libero olacak ondan transfer lazım
Birde organize olabilsek
Portekiz, Hollanda, Yunanistan'da ayni. Yani Turkiye'ye ozel degil bu durum. Buna gore takimi hazir tutacaksin teknik ekip olarak ve rekabet bu yuzden onemli.maalesef bunun transferle de alakası yok
en iyileri alsak da bu kadar kolay maç kazanan takımın 7-8 ay odaklı ve çevik kalması mümkün değil
bu bizim sorunumuz değil maalesef ama bizi etkiliyor