Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne guzel he instagram postu atiyorsun , insanlar onun tivtter postunada donusturuyor 2.5 saniyede.

Valla topcu olsam buyuk makara yapardim
O kadar para kazanacağım bir de futbol konusunda baskının hiç olmadığı ABD'de de sosyal medya ile hiç işim olmazdı. Masaj veya eğlence merkezinde falan olurdum herhalde.

Başkan @Keramettin TANRIVERDİ
Gecenin 2'sinde bilgi toplamak için twitter odası dinleyip duyum vereyim dedim. Ederson için fener daha fazla teklif verince masadan kalktık vs vs diye 2 mesaj yazdım altına da kaynak barış özdemir yazdım. Sonra bu hafta kaynaksiz Singo için hareketlilik olacak yazdım ki 2 mesaj barış özdemir yazmışken biraz da uykuluydum diye atlamışım ve sonuçta nöbet 14'den kovuldum.
1 - Ederson işi doğru çıktı
2 - Singo işi de doğru çıktı
Ortada fake de yok.
Bana ceza verenin tüm rütbelerinin sökülmesini ve isminin de 1 haftalığına benim belirlediğim isimle değiştirilmesini arz ederim.
Saygılar

Saygılardan sonrasını okumadım :ubulut:

ugurcan edersondan daha fazla is yapar niye istenmiyor?

Son yıllarda yönetimin yaptığı en büyük hata barış'ın %20 payını zamanında almamak oldu.

Avrupada basarili olmak istiyorsak baris gibi osimhen gibi atletik oyuncular lazim.Biz gidiyoz Barisi satmaya calisiyoz.Ne anladim.bu isten .

Zaha angutundan komple kurtulmadık mı naparsa yapsın salın yaw

Fırsat transferi olabilir ama stoper, ön libero daha çok sağ bek oynayamaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt