Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış satılır yerine Semenyo gelirse ses etmem.

Onun dışında bizim oyuna uyum sağlayacak kanat oyuncusu bulmak çok zor.

İlla biri satılacaksa Yunus satılsın o profilden bulmak çok daha kolay.

Aci cekmezsek olmazdi zaten transfer dönemi. Aci cekmeye basladik artik. Simdi transfer dönemi basladi bizim icin

İyi yine sağ bek oynayabilen stoper arıyoruz. Kaleci oynayabilen sağ bek de arıyor olabilirdik. :crushed:

Dün yazdığımı tekrar yazıyorum:

Barış satılırsa yerine Vinicius Jr. gelse bile daha zayıf bir takım oluruz.
Bu kadar istikrarli her mac kendini yırtan,lig avrupa kupa ayırmayan ,sinekten yağ çıkartan adamı zor buluruz...

Bizim 2-3 sezondur ligi domine etmemizi sağlayan adamlar torreira ve barış gibi sakatlık nedir bilmeyen,maç ayırmayan adamların varlığıydi..Fb de de dzeko ve tadic ti mesela onlar da özellikle ligde çok arayacak bunları..

Millet zannediyor ki barış gidecek yerine koyacaksın coman i l,koyacaksın rodrygo yu,koyacaksın trossard i çok daha iyi olacak..Olmayacak maalesef...Sağa sane yi sola trossard i falan koyduğunda bu adamlar ozellikle avrupa dönüşlerinde antep te,Samsun'da,Rize'de varını yoğunu ortaya koymayacak kaçak güreşecekler..Bazı deplasmanlara gitmeyecekler bile..Bunları lincoln de,drogba'da,sneijder de falan da gördük..

Ayrıca barış i sattığımız senaryoda yüksek ihtimal önümüzdeki seneden itibaren fb salça olmaya başlayacak...Ki arabistan'a giderse orada yapamayip donecegini dusunuyirum.Yerli rotasyonun iyice daralacak,atletizm iyice düşecek.. Daha bir sürü şey..

Barış in gittiği senaryoda şampiyonluk şansımız en az yüzde 20 azalır maalesef..

Bu arada ben de Ederson'un sonun da fenere gideceğini düşünüyorum. Biz bir işi ne kadar sündürürsek bu adamlar salça olup iki katını verip alıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt