Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Is oraya dogru gidiyor.Bu arada ben de Ederson'un sonun da fenere gideceğini düşünüyorum. Biz bir işi ne kadar sündürürsek bu adamlar salça olup iki katını verip alıyorlar.
Kimi istersin EmrahımBu nöbet Donnaruma bile gelebilir. @Mehmet Mehmetoglu dostum açtı
Donnaruma alınsın bana yeter. stoper ve sağ bekte gözüm yok o gelirse.Kimi istersin Emrahım
Bu kadar istikrarli her mac kendini yırtan,lig avrupa kupa ayırmayan ,sinekten yağ çıkartan adamı zor buluruz...
Bizim 2-3 sezondur ligi domine etmemizi sağlayan adamlar torreira ve barış gibi sakatlık nedir bilmeyen,maç ayırmayan adamların varlığıydi..Fb de de dzeko ve tadic ti mesela onlar da özellikle ligde çok arayacak bunları..
Millet zannediyor ki barış gidecek yerine koyacaksın coman i l,koyacaksın rodrygo yu,koyacaksın trossard i çok daha iyi olacak..Olmayacak maalesef...Sağa sane yi sola trossard i falan koyduğunda bu adamlar ozellikle avrupa dönüşlerinde antep te,Samsun'da,Rize'de varını yoğunu ortaya koymayacak kaçak güreşecekler..Bazı deplasmanlara gitmeyecekler bile..Bunları lincoln de,drogba'da,sneijder de falan da gördük..
Ayrıca barış i sattığımız senaryoda yüksek ihtimal önümüzdeki seneden itibaren fb salça olmaya başlayacak...Ki arabistan'a giderse orada yapamayip donecegini dusunuyirum.Yerli rotasyonun iyice daralacak,atletizm iyice düşecek.. Daha bir sürü şey..
Barış in gittiği senaryoda şampiyonluk şansımız en az yüzde 20 azalır maalesef..
Daha yüksek teklif vermişler zaten, yoksa çoktan almıştık. City'nin 15-20 istemesinin sebebi fbBu arada ben de Ederson'un sonun da fenere gideceğini düşünüyorum. Biz bir işi ne kadar sündürürsek bu adamlar salça olup iki katını verip alıyorlar.