Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fbliler yine asiri gaza gelmis :D

Ulan biraz X‘e bakayim dedim bu nedir yav

Bu kadar balik hafizali bir toplum olabilirmi yav
Sezon sonu kudurmaları daha zevkli oluyor dostum böyle olunca. 2 transfer daha getirsinler bide öyle gör bunları..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

GS kendisinden nemalanan ve kendisi sayesinde paralanan, amacı GS değil kendi cebi olan bütün yiyici şerefsiz itleri defetmelidir.

Pavard 29 yasında mevkısının en ıyı oyuncularından bırı bayern ve ınter de duzenlı oynadı stoper olarak dırek ısteyecegım bır ısım.

Bu sağ bek oynayan stoper meselesi mabadımızda patlayacak kesin. Sağ bek sağ bek oynar, stoper stoper oynar. Her ikisini birden oynatan muhtemelen ikisini de yarım yamalak yapar
Hocanın bu sene kafasında ki plan net gibi. Top bizdeyken 3-3-4 gibi dizilecegiz sahada o yüzden de stoperlesen bek istiyor sağ tarafa. Sol bek ful ileride olacak sağ bek geride bekçi görevi görecek tarzda. Hazırlık maçlarında Eren ile jakopsu kanat kullanma sebebi de bundandı bence.

Barış'ın falan transfer yapmasına net dingil dangıl bir transfer komiteniz var diye karşı çıkıyoruz ha. Yerini dolduracağımızı bilsek 40 falan iyi para. 40 ı verir 2 cuesta 1 jelert alır gelir bizim ekip.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Barisi satip mecbur bir yerli kalaeci almamiz gerek ayaklari yapip bu saatden sonra ugurcani almazlar insallah? Öyle bir düsünce varsa baris hic gitmesin

kimin hangi üye olduğunu anlamıyoruz her gün bir isim değişiyor
nasıl bir yönetim anlayışı bu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt