- 1 Ağustos 2009
- 45.060
- 43.720
- 4.258
Puyollardanım RamoslardanımKimlerdensin yiğenim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puyollardanım RamoslardanımKimlerdensin yiğenim
Stoper stoperdePavard stopere evrildi. Ama eskiden bek olduğu için sağ bekte de oynayabilen stoper olarak konumlandı.
Singo ise asıl mevkisi sağ bek olup kimi zaman stoperde de oynayabildiği için öyle konumlandı.
Ya da öyle bir şey
Pavard da sağ bek başlamış kariyere yaw o da stoper oynayabilen sağ bek gillerden
Forumda yaşananlar üzerine avatarina fener forması giydirmistin. Şimdi kullanıcı adı operasyonu sonrası, osimhen maskesini cikarip, Harry Potter gözlüğü takacağın konuşuluyor.
Umarım konudan atılırsınStoper stoperde
Arali her turlu almak lazim yerli kontenjanindan yada eren dinkciHani olurda Barış gitti,Türk alternatifi yok,muadili yok. Bizim için büyük kayıp olur. Hani diyeceksiniz ki uçmayalım da 60-65 bandını görmeden göndermemek lazım. Yok illa satacaksak ben şu Dario Osorio veya Aral Şimşir’den birine gitmek lazım gelir.
2 hafta sonra Benfica eslesmesinin sonunda gorurum onlari ben yineFbliler yine asiri gaza gelmis
Ulan biraz X‘e bakayim dedim bu nedir yav
Bu kadar balik hafizali bir toplum olabilirmi yav
Hoca tottenham planını sezona yaymak istiyor olabilir o yüzden de bu singoda bu kadar ısrarcı ki tam onun adamı. İşte o maçta kanatlar barış ile yunusdu şimdi barış ile eren/jakops olacak top bizdeyken savunmaya geçince singo sağ bek olacak ana planda. Daha boğucu bir takım yaratacak.Dediğin gibiyse zaten boey eren jacobs gibi bekler kullanmak zaten en mantıklı geçiş savunmasında. Singo hızlı olabilir lakin stoperleşen bekler ırjinal bek kadar hızlı olmaz genekde geçiş savunmasında
Öyle deme rtash adamlar zamanında anelka carlos getirmişlerFbliler yine asiri gaza gelmis
Ulan biraz X‘e bakayim dedim bu nedir yav
Bu kadar balik hafizali bir toplum olabilirmi yav
Barışı sattığında sağ kanat sol kanat forvet yedeği sağ bek yedeği pozisyonlarını kaybediyorsun zaten bir andaEksikler sadece ederson ile bitmiyor iyide degişen bir şey olmaz.
Rakamlarda kolpa yoksa 40 teklif sözlü. Ama ciddi bir şey de şimdilik yok gibiBarış gidiyor mu şimdi
Maxwell woledzi defans ve sag bek
Silas andersen orta saha
Biriniz birseyler yazsin ṣu isimlereSteua kalecisi
Maxwell wolodzi
Defans
silas andersen
Sensin topAlev şeklinde bir top ya da top şeklinde bir alev
@Stoper oynayabilen sağ bek
@Sağ bek oynayabilen stoper
Okan bey bunun sinyallerini verdi zaten erenle jakobsu arkali önlu oynatarakBarışı 50ye satarlarsa
Gidip ederson+stoper+sağ beke maaşlarla beraber 50+yı gömer bunlar
Üstüne kanat da almazlar, sene içinde sallaiyi jakobsu falan açık oynatmaya çalışırız