Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir tane bile eli ayağı düzgün yabancı oyuncu alamadılar.

50 kişi s.ttiri çekti, kala kala Kerem'e kaldılar ve düşüş trendindeki sorunlu kişiliğe sahip oyuncuya kulüp rekorunu kıracak parayı bağladılar.

Yapabilecekleri tek şey Arabistan'a para için giden, futbolu ikinci plana atmış oyunculara yalvarmak, bir de yerel oyunculara astronomik paralar teklif etmekti zaten beklenildiği üzere.

40 milyon + Keçiören payı + 3 yıl içinde Tr içinde başka takıma giderse 20 milyon tazminata satarlar gibi.

kaleci hususunda linç yemelik fikrimi yazayım

ben olsam sezon sonunda direkt berke'yi alırdım.
tekipler de sönümlenirdi zamanla. hazırlık maçlarıyla taraftarın kendisine ısınması sağlanırdı.
şimdi gelecek kalecinin öyle uçup kaçacağını hiç sanmıyorum.
bayılacağımız tonla para da cabası olacak.

tekipler de sönümlenirdi zamanla. hazırlık maçlarıyla taraftarın kendisine ısınması sağlanırdı.
Ulan bari uğurcan falan de illa yerli olacaksa berke nedir ya

Şampiyonlar Ligi maçları öncesi kimse Barış’ı gönderecek kadar aklını kaybetmiş değildir inşallah

Para yoksa, git kiralık adam falan al transfer yapacaksan ama sakın Barış’ı gönderme

Barış’ın aklı falan karışırsa da Şampiyonlar Ligi’nden sonra daha iyi teklifler geleceği konusunda ikna et ve takımda tut

Kaleci
Steua kalecisi
Marco carnesechi

Defans
Giovanni leoni
Alexander bush
Kevin lomonaco
Nils zannetsrom
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah
Eric martel
Besfort zeneli
Hayden hackney
Clement bischoff

Bunların hepsini Galatasaray'a transfer etmek isteyecek kadar iyi tanıyorsan yarın kulüpte işe başla... Yani zaten kulüpte scout değilsen...

Serdar Ali Çelikler: "Uğurcan transferi olursa Fenerbahçe’ye olur. Galatasaray'a gitmez."

700. Kez falan soruyorum

Şöyle bir videosu olan adamı nasıl isteyebiliyorsunuz?

Bu yapı çocukları yerli topçularının peşinde koştuklarına göre ibo'larına yabancı sayısını indirtecekler belli ki. İşleri güçleri masa başı katakulli

parayı verip oynatacaksın işte. ne anlamı var ki
yardımcı antrenörümüz de fenerli
bir şey diyor muyuz
Ne alaka. Edepli fb'li olsun işini yapsın kimse birşey demez. Böyle zirzopluk yapan hastırsın gitsin biz fb değiliz ki bize saygısızlık yapan adamı yalayıp yutalım

Olum olay maliyetse hiç kimseyi almayalim günayla devam edelim 0.0 maliyet ile :asd:
ben berke'nin kötü olduğunu düşünmüyorum.
yaşı da genç. bence gelecekte milli takımı da devralabilir.
ben o zarı atardım ama yapmadık.
olaya şöyle bakıyorum.
bu kaleci ile 7/10'luk bir adama sahip olacaktık. tutmayıp çakılma ihtimali olduğu gibi tutup yükselme ihtimali de vardı.
şimdi belki 8/10'luk bir adam alacağız.
ama aradaki fiyat farkı devasa olacak
değer mi
göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt