Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Çetinçalı:”Lammens ve Tzolakis Galatasaray’ın gündeminde olan diğer 2 kaleci. Tzolakis maddi olarak alınabilecek boyutta bir isim.”

zaniolo ugurcan kafa kafaya takasi olsa tepkiniz ne olurdu?
Zanio toksik bir tipti ama transferleri görünce ve avrupa orta sıra takımlarında bulununca Galatasaray'ın farklı bir camia olduğunun farkına varmış. Temaslı ligde fiziği ile ciddi fark yaratabilir. Bence Zanio kalsın daha iyi derim dostum.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

ben berke'nin kötü olduğunu düşünmüyorum.
yaşı da genç. bence gelecekte milli takımı da devralabilir.
ben o zarı atardım ama yapmadık.
olaya şöyle bakıyorum.
bu kaleci ile 7/10'luk bir adama sahip olacaktık. tutmayıp çakılma ihtimali olduğu gibi tutup yükselme ihtimali de vardı.
şimdi belki 8/10'luk bir adam alacağız.
ama aradaki fiyat farkı devasa olacak
değer mi
göreceğiz
Berkenin 7/10 olduğunu düşünmüyorum yav maks 5/10 bence günay gibi.

Gelenler kadar gidenler de önemli önümüzdeki bir iki hafta. Cuesta, Nelsson, Köhn, Jelert, Yusuf ayrılık haberleri gelse de keyiflensek.

Barisi satmadan trans isini kapatmak en hayirlisi olacak gibi gsmiz icin.Aksi halde herseyin icine sicacaklar gibi gorunuyor

Cl listesine 19 gün kaldi. 2.5 hafta. Halen transfer yok. Ondan sonra Okan hoca öyle böyle olyuor. DEFOL YÖNETIM

Kadir Çetinçalı:”Lammens ve Tzolakis Galatasaray’ın gündeminde olan diğer 2 kaleci. Tzolakis maddi olarak alınabilecek boyutta bir isim.”

Tzolakis'in yaklaşık maliyeti hakkında TM'daki piyasa değeri dışında bilgisi varsa ne olayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt