Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koc fenerden gitsin artık kardeşim,insanlar farkında degil kendisinin 7 yılda yaydığı kaos ve nefret diliyle fener kitlesi hepsi potansiyel katile saldırgan ruh hastasına dönüştü, kendi yakin arkadaşımla basit bir fener gs atışması yüzünden adam muhabbeti kesti benimle :) ki koctan once beraber maç bile izlediğimiz mülayim birinden bahsediyorum
Koc gitsin bende avrupa maclari harici komple takibi birakacam diyorum ama bu herif gitmediği icin fenerlisi gslisi kimsede psikoloji bırakmadı herkesi sinir hastası etti
Umarım satın alamadığı fener kitlesi fazladır ve bu herifi gönderir, yoksa yarattığı bu düşmanlık daha cok dostlar kıracak ve daha kotu yani bu herif durursa tribünler de veya stad disinda kanlı olaylar gorecez bu cok net
Çünkü herif param var herseyi yaparım bana poliste yargıda babam gelse dokunamaz kafasında

Biz kazaniyoruz cunku haram yemiyoruz, sirf kalite farki diye bakarsan sen yillardir bosuna futbol izliyorsun demektir cunku Fener'in daha iyi oldugu donemlerde bile sampiyonluklarimiz oldu.

@Mustafa Alp Demirci
e bizim de oldu. mesela 2001'de bizim takım gayet iyiydi ama olamadık
bu sağlıksız bir bakış açısı.
futbol bu. arada öyle olur.
olayı bağlamından saptırıyoruz. berke'den nereye geldi iş.

Beşiktaş, Jadon Sancho'ya hafta sonuna kadar süre verdi. Cevap gelmezse, Beşiktaş rotasını başka sol kanat transferlerine çevirecek. (Sercan Dikme)

Sancho, çıkan haberlere rağmen Türkiye'ye gitmek istemiyor. [Fabrizio Romano]
Gidin edebinizle Erdoğan Yeşilyurtu alın sizin neyinize ya sanço manço

Bu bailey topçunun hası ne ara ele ayağa düştü bu herif yav gelmesin jk'ya falan

e bizim de oldu. mesela 2001'de bizim takım gayet iyiydi ama olamadık
bu sağlıksız bir bakış açısı.
futbol bu. arada öyle olur.
olayı bağlamından saptırıyoruz. berke'den nereye geldi iş.
Senin mesajina ithafen yazdim cunku orada konuyu "herkes kendine gore en serefli en ahlakli" dedin oradan da bizim kadro daha iyi ondan sampiyon oluyoruz soyledin.

Olaylara oyle cok duygusuz ve herseyi basit bir matematik hesabiyla bakamazsin, oyle olaylar gelismiyor kendiliginden.

Koc fenerden gitsin artık kardeşim,insanlar farkında degil kendisinin 7 yılda yaydığı kaos ve nefret diliyle fener kitlesi hepsi potansiyel katile saldırgan ruh hastasına dönüştü, kendi yakin arkadaşımla basit bir fener gs atışması yüzünden adam muhabbeti kesti benimle :) ki koctan once beraber maç bile izlediğimiz mülayim birinden bahsediyorum
Koc gitsin bende avrupa maclari harici komple takibi birakacam diyorum ama bu herif gitmediği icin fenerlisi gslisi kimsede psikoloji bırakmadı herkesi sinir hastası etti
Umarım satın alamadığı fener kitlesi fazladır ve bu herifi gönderir, yoksa yarattığı bu düşmanlık daha cok dostlar kıracak ve daha kotu yani bu herif durursa tribünler de veya stad disinda kanlı olaylar gorecez bu cok net
Çünkü herif param var herseyi yaparım bana poliste yargıda babam gelse dokunamaz kafasında
şampiyon olamadıkça ateşi harlamaya devam edecek.
20-21'in sonlarında beşiktaş'la çekişirken bazı genç taraftarlar bjk yerine fb olsa daha iyi olurdu diyordu. onlarla rekabet daha iyiymiş.
alın size fb
fener bu.
şimdi millet aziz zamanını övüyor
o zaman daha da beterdi
sosyal medya yoktu. ana akım medya fener güdümündeydi
spor programlarında bizimle dalga geçilirdi
şimdi en azından bir temsiliyetimiz var.

Uğurcan mevcutta TR'de en iyi yerli kaleci hatta şu anda ligin en iyi kalecisi bile olabilir. Lakin kendisi bize uymaz ve olmaz. Stresi yüksek maçlarda iyi performansını da pek hatırlamıyorum. En kötü gidelim verelim 8-9 milyon bonservis John Victor'u alalım onun bile daha çok tutma ihtimali var Uğurcan'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt