- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
admininizin yüreği varsa benim ismimi de değiştirir!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel iş.
Önde essek gibi kostururup kaybettirirse soylenecek söz kalmazKeske Okan hoca da öyle düsünse
Dogru oyun planiyla Osimhen, Baris ve Sane ile bayagi can yakabiliriz aslinda
Araya salabilen ve duran top ustasi Sara da var üstelik
Arzuladigin ozel bir isim var mi?admininizin yüreği varsa benim ismimi de değiştirir!
İçince bütün herşeyi biliyorBunun hic bir sey bildigi yok maalesef.
klasik topumuzu oynayacağız.Önde essek gibi kostururup kaybettirirse soylenecek söz kalmaz
Pres yine yapsın ama 2. Bölgede kalenin ağzında değil. Sonra 4-5 kişi boşa çıkınca orta saha boşalıyor. Defans ışık tutulmuş tavşan gibi kaliyorklasik topumuzu oynayacağız.
hocanın değiştireceğini hiç sanmıyorum.
rakip çıkarken baskı yap. dağılırlarsa ne ala. topu alıp dönerlerse yandık
avrupadaki oyunumuz bu.
evet ama ondan vazgeçmez. ligde bu taktik işe yaradığı için takıma oturdu.Pres yine yapsın ama 2. Bölgede kalenin ağzında değil. Sonra 4-5 kişi boşa çıkınca orta saha boşalıyor. Defans ışık tutulmuş tavşan gibi kaliyor
Neyseki ben buna baştan nefret ettim. Marcaoya hak vermistim. Herşeye el hareketi yapıyordu tam dayaklikKerem Oçoğlu nefreti
Ne oldu lan ismine?Pres yine yapsın ama 2. Bölgede kalenin ağzında değil. Sonra 4-5 kişi boşa çıkınca orta saha boşalıyor. Defans ışık tutulmuş tavşan gibi kaliyor
Ligde oynar Bizim ligdeki takımların kalitesi belli onlara işler Avrupa takımlarına işlemez. Ancak gerideyizdir veya gole ihtiyaciniz vardır. Son yarım saat bu oyunu oynarsın. Olmuyor Avrupa'da. Lazio maçı bile gösterdi bunu.evet ama ondan vazgeçmez. ligde bu taktik işe yaradığı için takıma oturdu.
değiştirmeye çalışsa ligdeki oyunu da bozacağından çekiniyor olabilir.
çünkü hiç bir maçta farklı bir şey denemedik.
dizilişler değişse de bu felsefe hep aynı kaldı.
NAsipNe oldu lan ismine?![]()