Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.589
- 4.878
Belli kimin ne olduğu o aşama çoktan gecildiişte hangisi farklı niyetle yapılmış hangisi normal haber ayrımını yaparız diye söyledim ben aslında
ama kural kuraldır. riayet ediyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli kimin ne olduğu o aşama çoktan gecildiişte hangisi farklı niyetle yapılmış hangisi normal haber ayrımını yaparız diye söyledim ben aslında
ama kural kuraldır. riayet ediyoruz.
TFF, erteleme talebinde bulunan Beşiktaş, Samsunspor ve Başakşehir'in 3. hafta maçlarının ertelendiğini açıkladı. Fenerbahçe ise erteleme talebinde bulunmadı.
Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa'da ön eleme oynayacak olan Beşiktaş, Samsunspor ve Başakşehir'in üçüncü hafta maçlarını erteledi.
TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:
"UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele edecek olan kulüplerimiz ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki müsabakaların ertelenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Buna istinaden, yazılı...
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için yaptığı teklifi 17.5 milyon euro'ya düşürdü. (Diario de Transferencias / Rui Santos)
Beter ol Marcaonun samari
Eyüp baya batik herhalde yoksa 4.5a satılmazHani 10m istiyordunuz alagavatlar?
Hani 10m istiyordunuz alagavatlar?
Bence Kerem de bunlara son dk sittiri çekti.muhtemelen daha iyi bir isim ok verdi bunlara ki vazgeçtiler
Dayak yiyeceğini düşünüyorum bu yıl içindeYalanına algına soktuğumunun herifi. He fb teklif düşürdü aynen. Senin yaptığın algıya ben. Gün gelecek önüne kemiği atanlar koltuklarından gittiğinde, ekmeğe muhtaç kalacaksın gazeteci görünümlü rezil herif.
a.
ne oluyor?
Hani 10m istiyordunuz alagavatlar?
Bence ihaneti biz Barışa yapıyoruz şu durumdaDönüşte Barış'ta Fenere giderse işte o zaman ihaneti sırtımın dibine kadar hissederim
Bu defalik gormezden geliyorum.Şaşırma nidası Alperabim. Aaa.
hiç sanmıyorum valla.Bence Kerem de bunlara son dk sittiri çekti.
Muhtemelen kendisine baskı yapan malum tayfayı gitmemek konusunda ikna etti Kerem. Bunlar da teklif düşürdük diye algı yapıyor.
Anlaşılmış bitmiş işte, uçuş planı bile yağılmışken, teklif mi düşürülür?
Fb kepaze olmamak için bu şekilde aşgı yaptırıyor kalemşörlerine. Yakında çıkar kokusu.