- 31 Ağustos 2021
- 70.283
- 50.305
- 3.843
@yonetim kolay gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elden ele Okan Buruk'a ulaştıralım.Galatasaray 2025-26 Kadro planlamasi
Kaleci transferi
Gunay
Jankat
Sag bek transferi
Kaan
Sanchez
Abdulkerim
Arda
Stoper transferi
Jakobs
Eren
Lemina
Berkan
Orta saha transferi
Torreira
Sara
Sane
Yunus
Baris
Sallai
Zaniolo (satilirsa hem kanat hem forvet arkasi oynamasini bilen bir transfer elzem)
Osimhen
Icardi
Ahmed Kutucu
Çağrı Hakan Balta
25 kisilik kadro listemiz.
Neden kadroya almamış o zaman acaba?@yonetim kolay gelsin.
Geçen sezon 4 sağ bek 3 sol bek ile oynadın, toplasan 1 tane bek etmediler, 50 tane adamın olsa ne fayda? Kalende Muslera vardı, kaleyi bulan topların yüzde 80'ini ağlardan çıkardın. Stoper diye 8 milyon birine gömdün, onun yüzünden şampiyonluk gidiyordu. Sadece birini alalım kenarda bulunsun mantığıyla hareket edilmez, planlama dediğin de nicelikle değil nitelikle olur. Doğru adamı alamıyorsan mevcut ile devam edersin, doğrusu budur. Tarihte de 22 tane topçu rotasyonu ile başarıdan başarıya koşan bir ekip görülmemiştir. Ne eksik olmalısın ne de fazla... Osimhen yerine 4 tane forvet alsan mesela hücumda eksiğim yok diyebilecek misin? Ya da Torreira'yı satıp 3 tane Etebo alsan 3 kulvarda kadrom geniş oh rahatım deme şansın var mı? Abdülkerim 3 sezon şampiyon kadronun ilk 11'inde oynamış herkes ona takmış stoper lazım diyor, evet doğru daha iyisi lazım ama bizim şartlarımızda daha iyisi kim ve ne kadar maliyetli? Ayrıca kaç yabancı hakkın var ve ne kadarı dolu? Burada en çok sırıtan sağ bek değil mi? Ya da Sara'dan daha efektif bir 10 numaraya ihtiyacın yok mu? Bunları çözmeden gerisi boş, bir de iyi seviye kaleci alabilirsen ilk etapta gayet iyi rotasyon oluyor, burada problem ne tam olarak?Kimse yav.
Sadece 2-3 transferle takim tamam, her yonumuz eksiksiz ilerleriz hatta kaleci transferi olmasa da olur, bu sekilde 3 kulvarda yarismamizi bekleyenleri anlamiyorum.
Onlarin izledigi futbol baska bir futbol bence ya da hic planlama nedir o tarz seylere kafa yormuyorlar. Sanki rekabet olmayacak, sakatlik hic olmayacak, cezali oyuncu olmayacakmis gibi.
Sonra giderler devre arasi transfer doneminde 3-4 transfer isterler ama sanki o zaman bu cok normalmis gibi![]()
Takima hala 5 transfer lazim, en kotu haliyle 4 elzem. Bunu goremeyen bosuna kadro planlamasi konusunda yazmasin bazi seylerde herkesin fikri olmasa da olur. Mevcut kadro ancak lig yarisinda iddiali olur Avrupa'da birsey beklemeye gerek yok, gecen seneden gelen ekstra Sane var o kadar. Ayrica Mertens gibi super beyin de gitti bu arada.
Sende ne defans oyuncusu var, ne kaleci var, ne de orta sahada rekabet edecek oyuncu grubu. 2 sakatliga bakar takimin follos olmasi. Avrupa'dan bahsetmek su halimizle komik. Sende zaten 1.5 senedir bek oyuncusu yok , stoperde Nelsson ve Cuesta gibi 2 tane bos heriften kurtulmanin yolunu ariyorsun. Burada kim rekabet edecek Sanchez ve Abdulkerim'le?
Osimhen'in tapusu alindi diye birseyler degismedi yani. Teknik heyet bunu gormuyorsa zaten sinifta kalmistir demek. Gerci Okan Buruk daha gecende her pozisyonda iki adam olmali demisti, yani o goruyor yinede acaba yonetim mi gormek istemiyor anlamiyorum. Zor seyler degil bunlari gormek.
Para stratejisi iste, o yuzden kolay gelsin diyorum. Sonunda 10M ustunde bitecegi belli artikNeden kadroya almamış o zaman acaba?