Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City ne mal takımsın ya o kadar seviyorsanız edersonu alın donnarumayı bize kiralayın

son dakika ederson fb'de diye haberler cikarsa sasirmam bu arada

Geçen sezon 4 sağ bek 3 sol bek ile oynadın, toplasan 1 tane bek etmediler, 50 tane adamın olsa ne fayda? Kalende Muslera vardı, kaleyi bulan topların yüzde 80'ini ağlardan çıkardın. Stoper diye 8 milyon birine gömdün, onun yüzünden şampiyonluk gidiyordu. Sadece birini alalım kenarda bulunsun mantığıyla hareket edilmez, planlama dediğin de nicelikle değil nitelikle olur. Doğru adamı alamıyorsan mevcut ile devam edersin, doğrusu budur. Tarihte de 22 tane topçu rotasyonu ile başarıdan başarıya koşan bir ekip görülmemiştir. Ne eksik olmalısın ne de fazla... Osimhen yerine 4 tane forvet alsan mesela hücumda eksiğim yok diyebilecek misin? Ya da Torreira'yı satıp 3 tane Etebo alsan 3 kulvarda kadrom geniş oh rahatım deme şansın var mı? Abdülkerim 3 sezon şampiyon kadronun ilk 11'inde oynamış herkes ona takmış stoper lazım diyor, evet doğru daha iyisi lazım ama bizim şartlarımızda daha iyisi kim ve ne kadar maliyetli? Ayrıca kaç yabancı hakkın var ve ne kadarı dolu? Burada en çok sırıtan sağ bek değil mi? Ya da Sara'dan daha efektif bir 10 numaraya ihtiyacın yok mu? Bunları çözmeden gerisi boş, bir de iyi seviye kaleci alabilirsen ilk etapta gayet iyi rotasyon oluyor, burada problem ne tam olarak?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece alalim kenarda dursun diyen kim? Oyle bir yazim olmadi cunku o mantikta yazan bir sozum bile yok.

Sende elzem olan bolgeler eksik, kimse 11 tane saglam oyuncum var onlarla savasa cikiyorum diye yola cikmaz oyle bir mantik hic bir buyuk kulupte yok bundan emin olabilirsin.

Kaleci yok, elzem mi evet.
Sag bek yok, elzem mi evet.
3. stoperin yok Abdulkerim kalitesinde olacak en kotu, elzem mi evet.
Lemina ve Torreira, hatta Sara'yi , yani bu ucluyu zorlayacak bir isim yok suan mevcut kadroda.

Bunlari aldin mi yedekte oturacaklar diye bu oyun oynanmiyor ki. Her mac 5 oyuncu degisikligi oluyor, bunlari almadan yap o degisikleri bakalim kimleri sahaya surecegiz?

Gecen ki macin yedek kulubesi mesela:

1755265203093.webp

Rekabetin olmadigi yerde basari beklenmez,

Az once yukarida 25 kisilik kadro planlamasini yazdim istersen ona bir goz at, ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.

Ederson çalımı gelebilir dil altı hapları hazır edelim.

Transferi "deh"lemek suretiyle hızlandıralım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yav zanioloyu gönderiyorsunuz da takımda forvet yok osimhenden başka icardinin topa vurması en az 2-3 ay sürer gibi duruyor tek forvet osimhen elimizdeki aylardır kaleci bekliyoruz stoper sağ bek bekliyoruz birde yedek forvet mi bekleyelim zaniyi 10 a satsak 15 den aşağı iş yapacak yedekte bulunmaz bu herif öyle böyle ligse 10 golü bulur en az

Yedeği Barış var. Barış'ın da kanatta gayet iyi yedeği (diğer kanatta Sane olacağı varsayımıyla) Yunus var. Icardi şimdiden topa vuruyor, bugün belki maçın hikayesi uygun olursa 10dk falan oynamak için kadroda olacakmış. 2-3 ay süre 60dk falan oynayabilecek hale gelmesi için gereken süre. Tabi yeniden sakatlık olmazsa, zaten onun için de temkinli süre alacak.

Bir de yabancı kontenjanı problemi var. Zaniolo gitmezse sadece 2 tane 23+ transfer yapabiliyorsun. Bize kaleci-sağ bek-stoper ve orta saha rotasyonu için yabancı lazım. Anca bunların ikisini u23 özersek Zaniolo'yu tutabiliriz, o da Yusuf ve Jelert'i gönderebilirsek...

Onlar bariz örneklerdi ve bir takımın kaderini direkt etkiler + Sadece 2 kanat ile oynadık ve çok yıprandık + Lemina hiç yoktu.
Bu arada dediğin de doğru ama yine de geçerli mazaret var. Suçlu da Okan Buruk ve Yönetim eşitler.
Bu seneki takımları tam bilmiyorum ama geçen seneki takımlardan örnek vereyim.
Mesela sağ bek tamam, sol stoper ve sol bek de tamam diyelim ve grubumuz atıyorum, City, Dortmund, Inter, PSV, Kızılyıldız, Bratislava, Benfica, Slavia Prag
Böyle bir grupta minimum 12 puan alamasa teknik direktörü anında kovarım.
Zaten Kızıl, Bratislava ve Slavia tartışmasız 3 puan olmalı. PSV veya Benfica'dan biriyle evinde oynadığında %100 3 puan olmalı.
Tabi gidip 4. torbadan Newcastle filan seçersen 12 olmaz ama 10 olmalı.
Tekrar edeyim misal Singo + Akanji + Bissouma filan alındıktan sonra geçerli.
O zaten tamamen hoca ile alakalı bir durum. Bu puanları alamıyorsa kadro eksikliğinden daha derin sorunlar var demektir, o zaman artık kadroyu değil hocayı konuşmak daha doğru olur. Geçen sezon da aynı şekildeydi zaten, ben takımdan ziyade hep hocada suçu aradım ki, zayıf ekiplere bile aşırı zorlandı. O yüzden kastettiğim de oydu, evvela doğru oyun planı önemli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kavukcu üstadı tebrik ederim.

Süleyman Rodop: "Abdullah Kavukcu olası Uğurcan Çakır transferi için "Ben bu işte yokum." demiş. (Ajans 1905)

Bu saatten sonra Uğurcan'ı alabileceğin paralar zaten Avrupa'daki genç gözde kalecilerden aşağıda olmaz. Yaşına rağmen yani. Trabzon lig başlamışken kaptanını sana 10m'a falan bırakmaz.

Haluk Yürekli: "Davinson'un sözleşmesi uzatıldı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt