Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Umut Eken patladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dil altı hapları hazır edelim.
Davidson?Haluk Yürekli: "Davinson'un sözleşmesi uzatıldı"
Hadi inşallahbenfica brahim diazı alıyormuş
Hayırlı olsun.Haluk Yürekli: "Davinson'un sözleşmesi uzatıldı"
Okan hoca için bu kabus görmek gibi bir şey olur, Lemina zar zor geldi, üstüne iki merkez Okan hoca çığlık atar tesislerde korkudan![]()
Her yıl babayı alıyorlardı bu yılda neneyi alsınlarFenerbahce, NENE'yi aliyormus.
Biz de rekabeti yönetebilecek bir kenar yönetim olduğunu düşünmüyorum, açıkçası bunu çok az kişi yapabilir belki Ancelotti falan. Tabi ki kaleci, stoper, sağ bek, orta saha lazım o ayrı. Ama muadil adamlar almak yerine ihtiyacımız olan niteliğe yönelik hamle yapmalıyız. Torreira veya Lemina'nın muadil bir alternatifini de alsak bir süre sonra az süre aldığı için birinden biri problem çıkaracaktır. Burada eldeki alternatiflerin sürelerini artırarak maç kondisyonlarını iyi seviyede tutmak veya belli oyuncuları gerektiğinde farklı pozisyonlarda değerlendirmek daha akılcı çözüm. Bizim çapımızdaki takımlar için bence en iyi yol bu. Aksi durumda hep çok daha fazla problem yaşıyoruz.Sadece alalim kenarda dursun diyen kim? Oyle bir yazim olmadi cunku o mantikta yazan bir sozum bile yok.
Sende elzem olan bolgeler eksik, kimse 11 tane saglam oyuncum var onlarla savasa cikiyorum diye yola cikmaz oyle bir mantik hic bir buyuk kulupte yok bundan emin olabilirsin.
Kaleci yok, elzem mi evet.
Sag bek yok, elzem mi evet.
3. stoperin yok Abdulkerim kalitesinde olacak en kotu, elzem mi evet.
Lemina ve Torreira, hatta Sara'yi zirlayacak bir isim yok.
Bunlari aldin mi yedekte oturacaklar diye bu oyun oynamiyor ki. Her mac 5 oyuncu degisikligi oluyor, bunlari almadan yap o degisikleri bakalim kimleri sahaya surecegiz?
Gecen ki macin yedek kulubesi mesela:
Ekli dosyayı görüntüle 298919
Rekabetin olmadigi yerde basari beklenmez,
Az once yukarida 25 kisilik kadro planlamasini yazdim istersen ona bir goz at, ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.
tristan mı ?
Maç günü transfer olmaz.