Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu singo çok iyi diyorlar hatta boeyden iyi fiyen okudum

doğru mu bunlar

bizden başka isteyeni var mı

Davinson 34ünde bu kadar hızlı olacak mı bence yanlış iş
Kendisine nasıl baktığı ve sakatlıkla doğrudan ilintili. Ciddi bir sakatlık yaşamazsa çok ciddi bir sorun yaşamaz bence lakin son yılı opsiyonlu olması ideal olurdu. 31-32 yaşında Arabistan'a falan satılma ihtimalini de yüksek görüyorum ama böyle takımda uzun yıllar kalan yabancı oyuncularda bir de iş ahlakı yüksek önemli bence.

Salzburg ile kuslar gorusmelere baslamis.

Kus taraftarlar, yeni Sadio Mane'yi bulduk diyorlar.

Izleyen var mi nasil biri bu Nene?
bir kaç videosunu izledim ayak içi vuruşları iyi gibi birde hızlı adama benziyor ama en çok dikkatimi çeken psg maçında marqinhos ile hakimiyi aynı anda pazara yollaması oldu .

fbnin dortmund tipi transfer yapması hoşuma gidiyor, alıp parlatıp satsınlar biz şampiyon olmaya devam

Daha çok versin asla başlarından ayrılmasın.
İşleri güçleri zengin sağmak. Gs' nin büyüklüğünü burdan anlayın, ezelden beridir sermaye gücü hep yanlarındaydı yine de üstünlük kuramadılar bize. 2002,2006,2008,2015 şampiyonluklarında hep bizden iyi kadroları vardı ama biz şampiyon olduk sinerji ile. Çok şükür artık bizim taraftarımızın oluşturduğu maddi güç onlarla ekonomik olarak mücadele edecek hale getirdi bizi

2 eylülde kaleci listemiz şu olacak diye fıttırıyorum
Günay
Jankat
Sara
2 Eylül'de bu olmayacağına seninle iddiaya girerim. :asd:
Rubbing Hands Scheming GIF by HRejterzy

İşleri güçleri zengin sağmak. Gs' nin büyüklüğünü burdan anlayın, ezelden beridir sermaye gücü hep yanlarındaydı yine de üstünlük kuramadılar bize. 2002,2006,2008,2015 şampiyonluklarında hep bizden iyi kadroları vardı ama biz şampiyon olduk sinerji ile.
Bunlar bizim rakibimiz falan değil çok fazla haklarında konuşmaya gerek yok.

bizim resmi hesap dışında herkes güzel video hazırlıyor, bizim resmi medya ekibi ile store ekibini yer değiştirmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt