Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.638
- 37.083
- 3.798
Başka birine satılmış olabilir sanırım Selahattin Aydınlı deniyor şu an sahibi olarak.Sahibi rams şirketi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka birine satılmış olabilir sanırım Selahattin Aydınlı deniyor şu an sahibi olarak.Sahibi rams şirketi.
Taam da gelmek istemiyor eleman. Farkı bir oyuncuya yönelecekler diye duydum.Baskan aciklama yapti alacam diye
Baktım bende şuan sakaryaspor'un başkanıymış birde.Başka birine satılmış olabilir sanırım Selahattin Aydınlı deniyor şu an sahibi olarak.
Mehmet -AKA @Emre Zeytinli- Haluk yoksa ben de yokum dedi herhald@Emre Zeytinli ne hale geldi favori kanalin.
Gorsele bak adam SACI OLDUGU zamandan foto koymus, kapakta I harfi yuzunden font bozulmus sonra..
Izlemiyorum hic ama gorseli gorunce "vay be" dedim- icerik kalitesi dustu belli ki
Ekli dosyayı görüntüle 298902
Emre zaten tek transfer haberine sattı gökhan'ıMehmet -AKA @Emre Zeytinli- Haluk yoksa ben de yokum dedi herhald
Sakaryaspor gelsin o zaman lige bir an önce de adamda o takıma yapsın yatırımı. Ligimizde taraftarı olan, yatırım yapabilecek böyle takımlara ihtiyaç çok. Bu şekilde yayın gelirlerini de artık 2-3 katına çıkarmak lazım.Baktım bende şuan sakaryaspor'un başkanıymış birde.
Esselaa
@Suat Kara yorumu izlemedim diyene kadar izlemiş gibi okumadık mıKerem'i alsalar daha iyiydi. Hem o paraları etmeyecek biriydi, hem sorun çıkartacak bir tipti, hem bir daha para kazanamayacakları bir tipti, hem çok fazla defosu olan biriydi, hem de payımızı alacaktık.
Salzburg alt yapılı 22 yaşında Mali milli takım oyuncusu... Tam da böyle mantıklı bir profile gitmelerinden korkuyordum işte. Kötü oldu maalesef. İzlemedim ama CV iyi topçu gibi duruyor.