Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.020
- 10.279
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça kadar en zorunu çekene 1 adet kamaşullah buyrunuz

Hiç şaşırtmadın gudubet reis...
Ya abi ben en makul planlama nasıl olacaksa o taraftan yanayım zaten tabikide yerine daha çok katkı verebilecek adamlar alınacaksa satalım gitsin ama 3 kulvar koşturacağız bu adam sallaiden falan kat kat daha iyi topçu en azından topa nasıl vurulacağını biliyor derbilerde falan faydası olabilecek bir adam yerine adam alınıp kontenjan kullanılacaksa gönderelim saten ama alınmayacaksa devre arasına kadar takımda kalsın icardide devreye kadar iyice toparlar zaniolada eskaza close 1-2 gol 1-2 asist yapar ligde 3-4 gol atarsa 15-16 ya bonservisi ile göndeririz Şuan ben sanmıyorum 7-8 den fazla verenin olduğunuYedeği Barış var. Barış'ın da kanatta gayet iyi yedeği (diğer kanatta Sane olacağı varsayımıyla) Yunus var. Icardi şimdiden topa vuruyor, bugün belki maçın hikayesi uygun olursa 10dk falan oynamak için kadroda olacakmış. 2-3 ay süre 60dk falan oynayabilecek hale gelmesi için gereken süre. Tabi yeniden sakatlık olmazsa, zaten onun için de temkinli süre alacak.
Bir de yabancı kontenjanı problemi var. Zaniolo gitmezse sadece 2 tane 23+ transfer yapabiliyorsun. Bize kaleci-sağ bek-stoper ve orta saha rotasyonu için yabancı lazım. Anca bunların ikisini u23 özersek Zaniolo'yu tutabiliriz, o da Yusuf ve Jelert'i gönderebilirsek...
Allah seni bildiği gibi yapsın
Allah seni de bildiği gibi yapsın
Benimkine bak istersen birde

Abi dünya tatlsı herifim ya gudubet pesimist vs değil, Osi transfer süreci bir istisna kafayı sıfırladım iyiyimHiç şaşırtmadın gudubet reis...

Benimkine bak istersen birde![]()
yeter miMaça kadar en zorunu çekene 1 adet kamaşullah buyrunuz
Benim kuradan çok daha iyi yaw hatta gelsin bu kura