- 22 Kasım 2008
- 11.528
- 7.097
- 2.493
İlk çektiğim hayli zordu, ikinci deneme baya güzel oldu:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk girecek devreyeCumartesi gunu yazmıs ıdım, tier 1 devam![]()
Bence mental olarak sıkıntılı kafayı sahaya vermeyen bir tipti bu sene yaşanan son olaylardan sonra bir tık akıllanmış gördüm en azından daha istekli bazı oyuncular geç olgunlaşıyor ben nedense ciddi katkı vereceğini düşünüyorum zaten olmazsa kendini tamamen bitirir bu sezon italyada 2.lige doğru yol alırTopa vurmayı biliyor ama vurması gerektiği zaman gecikiyor, ya da ekstra çalıma gidiyor. Hiçbir kararı doğru değil. Hiç ümit vermiyor bana Zaniolo izlediğim kadarıyla 2 senedir (hazırlık maçları ve gittiği takımlarda gördüğüm) Yani sadece hücumda bile Sallai'den daha faydalı olacağını düşünmüyorum.
tam dedim çocuk şimdi gol attıdağhanı çok beğendim altyapıdan
Ederson only wants Gala diye girecek haberi fabri, tik-takYa sommer ya ederson gibi görüküyor bizim iş
Şl'de başarı için normalin dışında defansı daha sağlam tutan bir oyun anlayışı lazım kesinlikle. Avrupada çok riskli bir futbol oynadık şimdiye kadarmillet mou ya kızıyor filanda realist açıdan bakınca adamın dedigi dogru ,bizim türk takımları ucl de pek bi bok yapamaz 3-4 takım harici kadro olarak bizden çok üstün herifler
makası kapatalım diye ugasıyoruz ama sadece osiyi alalım dedik diger yerleri hala dolduramıyoruz
Kim kaleci transferi?Güzel kaleci transferini yapmışız sırada Nelsson ile yeni sözleşme yapıp stoper sorununu da hallettik mi bizi kimse tutamaz...