Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.066
- 59.784
- 3.473
Abdülün topu barış çıkardı daha absürd ne olacak ya kendi kendinize boş drama yaratmayı bırakın varsayımlarlaTiago o golu atsa şu an Forum hastanedeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülün topu barış çıkardı daha absürd ne olacak ya kendi kendinize boş drama yaratmayı bırakın varsayımlarlaTiago o golu atsa şu an Forum hastanedeydi
öyle bi şey yok bencebilmiyorum ne yapıyor şuan ama scout31 tayfa ne öneriyorsa karşı çıktığında %90 tutturma oranı elde ediyorsun
olmuş topçu alacaksın olmuş topçu
Sevmeyelim de taşa mı dönelim ulan.
Miami Heatin Wade - LeBron - Bosh 3lusunu aklima getirdi bu gorsel
Avrupa'da başarılı olmayan herkes gitsin Lig sampiyonluguyla oyalamasinlar bizi. Avrupa'da basari istiyoruz.Ilkay+orta saha almiyacaksaniz.Kaleci stoper beki saymiyorum zaten.Bunlari yapamayacaksiniz avrupa diye kafa açmayın yönetim.
Bunun bir de @Sağ bek oynayabilen stoper i var admirim. Ona da söver misin?İsmine sokayım
Adam istemiyor reis, bunu istese 4. senesine kadar bi gelişme yapardı diye düşünüyorum. Kafa hep direkt hücumdaOyun kurmadan bugünkü gibi kapalı defanslari nasıl açabilirsin.Sara neredeyse yok hukmundeydi.Hakeza Sanede.
geçen 3 senede 10 numaramız vardı ve biz yine kapanan takımları açamıyorduk duran toplar dışında
bu hocalık bir sorun transferden çok
karagümrük karşısında sane yunus sara oyunu açamıyorsa bir 10 daha alalım olmadı bir daha alalım ile çözülecek bir konu değil bu
Adamlar 10 kişi. İyi ki kırmızı gördüler. Basi kesik tavuk gibi oynarsan seni tavuk gibi yolarlar Avrupa'da. Ozaman görürsün dramayiAbdülün topu barış çıkardı daha absürd ne olacak ya kendi kendinize boş drama yaratmayı bırakın varsayımlarla
icardi 10 numarabu takıma acilen bağlantı oyunu kuracak
sihirbazlık yspacak
bir 10 no şartoğlusart!!!!!!!
okan burukun bir sistemi olsa gerek olmazdı ama bu adamın bşr sistemi filan yok tamamen oyuncu kalitesi üzerinden oynadığımız için kaliteli bir 10 no şart
hepiniz maç içinde birşey eksik diyorsunuz ya
ha işte eksik olan parça o 10 no
mertensin iyi halini arıyorsunuz maç içinde!
En büyük eksik ne desek. Çoğu taraftar orta saha der. Ama orta saha düşünmeyen bir okan buruk var maalesef.
Samiyen gene patladı.