Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam istemiyor reis, bunu istese 4. senesine kadar bi gelişme yapardı diye düşünüyorum. Kafa hep direkt hücumda
Öyle dusunme .Eğer o kafada olsaydı Mertens i istermiydi?Sorarım sana bize iyi bir Mertens şart.Oliviera tarzı oyuncu değil.Kaybolan süreklilik arzetmeyen 8-10 karisimlarina son.Safkan 10 numaradan bahsediyorum.

yapma emre

mertensin kilit açtığı 30 tane maç sayarım görüntüler elimde olsa

ben de 50 tane maç başlığı koyarım biz niye set hücumu yapamıyoruz diye ağlanılan

mertensli takım da ümraniye karagümrük maçlarını açamamıştı

sorun oyunda

mertens de de bruyne de olsa bu kadar kötü hücum setleri ile 1 maçı açsa kapanan rakibe 3 maçı açamayabilir

Ilkay ilkay ilkay ilkay. Bağırıyor takım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

En büyük eksik ne desek. Çoğu taraftar orta saha der. Ama orta saha düşünmeyen bir okan buruk var maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartmayalım ya takımda ne kaleci var ne sağ bek en önemli 2 mevki sonrası da stoper geliyor. 2 adamla girilmez sezona.

Yalnız Berkay Özcan’dan büyük takım topçusu olurmuş İBB’de çok pısırıktı ama burda baya zorladı teknik olarak.

Berkay ve Demirbay’dan daha çok katkı verirmiş.

O degilde ardayi silmez insallah

Neden arda girmedi mesela davinson yerine de kaani soktu? Adam en iyi perfomansini orta sahada gösteriyor ama israrla stoper/sag bek oynatarak topcuya da sövdurtuyor

Yani ardayi böyle maclarda oynatmayacan da hangi maclarda oynatip kazanacan be adam?

ben de 50 tane maç başlığı koyarım biz niye set hücumu yapamıyoruz diye ağlanılan

mertensli takım da ümraniye karagümrük maçlarını açamamıştı

sorun oyunda

mertens de de bruyne de olsa bu kadar kötü hücum setleri ile 1 maçı açsa kapanan rakibe 3 maçı açamayabilir

ya zaten ona katılıyorum

bizim bir sistemimiz fln yok

öylesine oynuyor topçular artık kim ne yaparsa

ama bu mertensin kilit açıcı bir adam olduğunu göstermez

mertensin kaç tane maçı var

onun içinde nize 10 no şart

karagümrük maçı izleyip gerçekten ilkay ihtiyacı mı aklınıza geliyor

ilkay alınsın da karagümrük maçının sıkıntılarını da transferile çözmeyelim bi zahmet

iki sorun vardı

konsantrasyon ve taktik

Kaleci-orta saha,sag bek ve İlkay almak lazim bu takima. Ayrica İcardi-Osimhen cekismesi de sikinti yaratabilir ilerleyen donemlerde. Hoca İcardi’nin gonlunu yapayim derken ipleri kacirmasa bari. Osimhen her zaman ön planda olmali bunu bi sekilde İcardi’ye kabul ettirip yedek olarak kendisini kullanacagimizi dikte etmeli. Hocanin ayrica set oyununu acilen cozmesi lazim. Rakip savunmaya oturdugu zaman acamiyoruz hic rakibi. Geriden cikislarda da ayagi top yapabilen bi stoper alip uzun vurmaktan vazgecmeliyiz eger Osimhen sahada yoksa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt