Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bence çok geniş bir rotasyon istemiyor, Mevcut kadro dahi epey zorlayıcı özellikle ön tarafta. Bir kaleci ve bir savunmacı ile transferi kapatırsak bana hiç sürpriz olmaz bu durum.

Ankete ṣöyle cevap vereyim. 10 no degilde bu takima ilkay lazim. Hic baska birsey aramaya gerek yok

Laporte alma ihtimali yok mu, gerçi araplarda ne duruma geldi bilemiyorum, ağır bi oyuncuydu belki daha da ağırlaşmıştır

Katılıyorum ama Sara için geçen sezon ikinci yarı full izledik.10 numara düşüncem aynen devam ediyor.Sane ye dair yorumlamaya çok erken , katılıyorum.
Artık 10 nolu oynamıyoruz bence ki bu da bana göre daha iyi. Net 9 ile oynamadığımız için bağlantı sorunu falan diyoruz ama net 9 girince o sorunu zaten orayla çözeceğiz. İcardi zaten bağlantı işinin kralını yapacak bir oyuncu. Osimhen'de bu konuda İcardi kadar olmasa da yapabilen bir oyuncu. Orta saha lazım ama 10 değil 8 no lazım bence Lemina tüm sezon oynayamaz.

Okan hoca bence çok geniş bir rotasyon istemiyor, Mevcut kadro dahi epey zorlayıcı özellikle ön tarafta. Bir kaleci ve bir savunmacı ile transferi kapatırsak bana hiç sürpriz olmaz bu durum.

yok öyle kim iyiyse o oynar buradı galatasaray

cityde ki gibi 30 tane a class topçun yok

bu takıma 10 no şartoğluşart

Bizim ihtiyacımız ilkay mı tartışılır..Biz pasla falan çıkamıyoruz.İlkaydan beklentiler farklı olacak.Bize daha hareketli daha genç orta saha özellikli ofansif bir orta saha lazım.Ayrıca alternatif bir defansif orta sahada gerekli.Ama muhtemelen bir tanesini bile almayacaklar.
Heleki icardi 10 no falan oynarsa sıkıntı yaşarız.Malesef oyuncular küsmesin diye kesilmesin diye hem gerekli transferler olmayacak hemde doğru oyunu bulmakta zorlanacağız.
Aslında doğru oyunu bulmak çok zor değil.Seri olarak hızlı bir şekilde ortasahayi aşıp sevkiyatı doğru yapıp kanat yada ortadan hiltivari şekilde defansı delmek tüm mesele bu.Bugun Okadar kapandiki özellikle 10 kişi kaldıktan sonra Karagümrük savunması.Delemedik bir türlü.

karagümrük maçı izleyip gerçekten ilkay ihtiyacı mı aklınıza geliyor

ilkay alınsın da karagümrük maçının sıkıntılarını da transferile çözmeyelim bi zahmet

iki sorun vardı

konsantrasyon ve taktik
Bence taktikselden ziyade forvetsiz oynamak ve 2 hücumcunun da (Sane-Yunus) istenilenden çok uzak performans vermesi asıl sıkıntıydı bugün için. Şu maç özelinde benim karalar bağlayacağım veya hocayı eleştireceğim bir şey yok. Ek olarak, rakip de çöp filan değildi.

Artık 10 nolu oynamıyoruz bence ki bu da bana göre daha iyi. Net 9 ile oynamadığımız için bağlantı sorunu falan diyoruz ama net 9 girince o sorunu zaten orayla çözeceğiz. İcardi zaten bağlantı işinin kralını yapacak bir oyuncu. Osimhen'de bu konuda İcardi kadar olmasa da yapabilen bir oyuncu. Orta saha lazım ama 10 değil 8 no lazım bence Lemina tüm sezon oynayamaz.
Söylediklerine katılıyorum ama özellikle Avrupa maçlarında acamadigin defans bloklarında santrforunda kifayet etmez ve ona pas aktaramamaya başlarsın .Sorun bu.Gecen sezonda aynı problemi yaşadık.Bu sezonda kuvvetle muhtemel yaşayabiliriz gibi duruyor.

Vasat üstü yabancı hocası olan herkes belli bi seviye üstü top oynuyor ligde ve sıkıntı yaşamıyor küme düşme vs

Kgümrük kadrosunun başında rıza salağı olsa 20 dkda hiçbir şey yapmadan 5 atardık muhtemelen
Adam geçen sene 2 kulüp düşürdü hala utanmadan konuşabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt