Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Gökhan Sazdağı bence bizde çok başarılı olur mutlaka almak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferler bariyerlere çarpıyor doktorumbu saatten sonra 10-15 bandinda transfer yapmak lazim hele ki sag beke sallai varken 20-30 harcamak sacma bence
bu haluk neden uğurcan çakır konusunda bu kadar ısrarcı.
Akıl var mantık var. Kaleciye o paralar verilmemelidir. Sen hesapsız kitapsız alışverişe gidersen eve vardığında bir kuruş bulamazsın sonra.Alper adminim muhasebeci falan mısın? Belki Osimhen deki gibi düşeş atacağız.
Uğurcanı teseden alabilecek bir güç yokken 20 30 verirsen belki ki o kadar parayı verirlerse saminyende tüm yönetim infaz edilirUgurcan’a eger ki hayvan gibi bonservis ve maas vermeyeceksek ben kabulum. Limitlerim 10 milyon bonservis ve 3 milyon maas.
Ama biliyoruz ki bu rakamlara getiremeyiz.
Dogru ve bu yuzden Ugurcan olmaz.Uğurcanı teseden alabilecek bir güç yokken 20 30 verirsen belki ki o kadar parayı verirlerse saminyende tüm yönetim infaz edilir
çünki menajerlerle iş tutuyorlar
taraftar baskısı olmasın diye sltyapı yapıyorlar görevleri bu
bundanda para kazanıyorlar
doğru yanlış bilmiyorum x de gördüm 10 milyon tllik araba kullanıyormuş
bu paranın kaynağı ne?!
keremi göndermek içinde çalıştı aynı menajerle
yunus olayında menajer olayını yumuşatıyordu
gs söz vermiş sonra sözünden caymış diyordu menajer ağzı
yakupla atışmasıda yakubun mamasının kesilmesinden para haluka aktığı için
bunların alayı şerefsiz alayı!!!!
birde öyle kurnaz ki önce uğurcanı ısıtıyor setene pası atıyor
sonra ya taraftar istemiyora getiriyor ama bir yandanda durmadan uğurcanı ilk fırsatda ısıtıyor yine
bunlar iletişim uzmanı
böyle böyle alıştırıyor taraftarı işte
Uğurcan'ın menajeri kim ve mevzuları nedirboyle bir sey yok tam tersi haluk’la ugurcan’in menajeri denk gelseler tekme tokat kavga edecekler neredeyse.