Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz osimhene ayak uyduramadığınız için bunlar oluyor.
Sanenin o jet paslarına yetişecek tek adam osimhen. Bir uyum içine girerlerse ortalığı yakar yıkarlar.
Osimhen konusunda koşu atacağı belli kvara falan bunu bu şekilde besliyordu.
Bizim kanatlar ben pozisyon alayım osiyi belki buluştururum kafasıyla orta açıyorlar. Tekte görüp pas veren her oyuncu gol attırır.
Frank kamilinden çok umutluydum koşu atacak osimhenin kafaya orta açacak diye hiç denemedi eleman. Büyük hayal kırıklığı
Dün osimhene bi kez oynadı.caprazdan vurdu osimhen galiba

Yine bi sekans vardı.topu aşirarak paslaştıkları ve beraber gittikleri.ordan ne yapacakları belli oldu

Ama bissouma ve paqueta gelirse sane ve osimhen etkisi daha yüksek olur

Okan hocanın genç oyuncu alerjisi olduğu için 12+2+2 kuralını bekliyoruz ondan sonra kaleci ve savunma oyuncusunun dışında transfer olur, eğer kural değişmezse genç oyuncu aldırmayacak yusuf,jelert devam edecek muhtemelen

Valla dünkü futbol için takacak çok şey var ata

Sane almış takım öyle havadan top oynamaz.yunus rezildi.sara duran top harici etkisiz

Sane ilkyari topla bulusamadı nerdeyse
Açılacağız, zaman lazım. Bir, iki derken yeni başlıyoruz yahu. Osi dahi daha 30 dk ilk kez süre aldı.

Bak paqueta fırsatı kaçarsa çok yazık

Dün jelert ve yusuf kadroda degilmis yollayın gitsin

Genç ortasaha,sagbek,kanat herhangi birileri alınsın orda

ligde 21 kişilik maç listesine 12 yabancı ekleniyor, aşırı yabancı doldurursak her maç 2 oyuncu tribünde olacak, 12+2+2 olursa 4 oyuncu tribünde olacak

Okan hoca fırsatlara değinmiş dün!

Hocam paquetaya hayır dersen git hemen

Sıkıldım 2 aydir ederson beklenir mi
Yav ne 2 ayı o nereden çıktı?

Transferle 1 kişi uğraşıyor, Kavukcu, Osimhen transferi 30 Temmuz'da bitti. Tek tek bakıyorum dedi adamcağıza yardım eden biri mi var kulüpte? Şimdi sıra kaleci transferinde dedi daha 10 gün oldu bu yani.

Dün osimhene bi kez oynadı.caprazdan vurdu osimhen galiba

Yine bi sekans vardı.topu aşirarak paslaştıkları ve beraber gittikleri.ordan ne yapacakları belli oldu

Ama bissouma ve paqueta gelirse sane ve osimhen etkisi daha yüksek olur
Kadro maalesef şişiyor.
Hareket alanımız kısıtlı.
U23 olarak revize ettiğimiz tüm ek oyuncuların oluru var ama üstü yok bunu kabullenmemiz lazım.
Yapılacak her katkı performans alabildiğimiz sallai gibi oyuncuları kaybı demek olur.
Hoca multiposition oyuncuları kaybetmek istemez.

Sözlü teklifi resmi teklife dökmüş isek belli ki bir ortak nokta da buluşulacağı düşünülmüş. Çok uzamaz daha artık bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt