Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Manu Kone > İnter
Bissouma > Roma
Bissouma > Roma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissouma yerine milandan kurala uyan yunus musah kiralariz abiKadro maalesef şişiyor.
Hareket alanımız kısıtlı.
U23 olarak revize ettiğimiz tüm ek oyuncuların oluru var ama üstü yok bunu kabullenmemiz lazım.
Yapılacak her katkı performans alabildiğimiz sallai gibi oyuncuları kaybı demek olur.
Hoca multiposition oyuncuları kaybetmek istemez.
30'a Forest'a gidecekti ama sanırım Forest Luiz'i aldı Juve'den son durumu ne acaba Musah'ınYunus musah kiralayalim milandan bosverek bissoumayi yabanc sayısı sorun olyo
Acikcasi fazla sayilir . 14 yap dumduz kaide kural koyma gitsin. Yok 2002 bilmemnem bos isler14+2 olursa cok iyi olur.
forrest 30m falan teklif etti , iyi oyuncu ama o paralar verilmez.Yunus musah kiralayalim milandan bosverek bissoumayi yabanc sayısı sorun olyo
''higher fee'' dediği ne o belli değilki 15 falansa olur da 20 istiyorlarsa sanmıyorum pek ortak noktada buluşabileceğimiziSözlü teklifi resmi teklife dökmüş isek belli ki bir ortak nokta da buluşulacağı düşünülmüş. Çok uzamaz daha artık bu iş.
Twitterda arkadaş yazınca benimde aklıma düştü30'a Forest'a gidecekti ama sanırım Forest Luiz'i aldı Juve'den son durumu ne acaba Musah'ın
Kaleci için bütçemiz 20 olsa idi Petrovic'i alır geçerdik yahu. Maks 12-15 ayırmışızdır.Resmi teklif gittiğine göre acaba orta yol bulunulacak düzeyde olunduğuna mı inanılıyor? 12-13 milyona bitebilir gibi. Ben hala 20 milyon verelim Lammens'i alalım kafasındayım.
bir şey koysunlar artık oda kalsın ya.Bunlar ne iş bilmez varlıklar artık yıldım şu sınır işinden.Bugün 14+2 yarın bu sefer 10+2ye düşecekse yine manası yok pek.Bir şey düzenli kalsın yani14+2 olursa cok iyi olur.
Ben kiralansin diyom zatiforrest 30m falan teklif etti , iyi oyuncu ama o paralar verilmez.
çok iş yapar cidden kiralık+ opsiyonlu olur mu bakmak lazımTwitterda arkadaş yazınca benimde aklıma düştü
Burda musahi isteyenler vardi milana gitmeden
@Keramettin TANRIVERDİ abi de istediydi sanki 2023 yazinda