Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl ya? 80 küsürde Icardi’nin golünde rakip ceza sahasının önünde baskı yapıp, topu kapıp, dar alanda Icardi’yi gören Torreira’nın mı bitik görüntüsü vardı?
Evet. Maçı tekrar seyretmek istersen beni daha iyi anlayabilirsin. Sonlarda 2-3 güzel aksiyonu vardı ama maçın genelinde çok kötüydü. Jog atıyordu sahada.

Ş.ligi hayalinden vazgeçelim. Seneye falan erteleyin. Önemli olan her sene burada olmak. O da demek oluyor ki her sene hedef şampiyonluk.
Angut Uefa a.ligine geçişi kaldırmasaydı bizim için çok daha müthiş olurdu.
Yavaş yavaş olur bu işler ve sıkıntı şu ki burada puan toplamak çok zor.
O nedenle Uefa buranın puan çarpanını Uefa ve diğer kupalara göre 5 falan yapmalı.
Uefada şu güçte rakiplerle aynı anda karşılaşma ihtimalin bile yoksa bu ligin puan çarpanı uefaya göre hatta 10 konferansa göre de 20 olmalı:
Real Madrid, Psg, Arsenal, A.madrid, Tottenham, Napoli, Monaco.
Kombinasyonların hepsi ağır. Gidip sikimsonik pafos ile real madridin farkını Uefa da hesaplayamayacaksa yani ne diyim.

Evet. Maçı tekrar seyretmek istersen beni daha iyi anlayabilirsin. Sonlarda 2-3 güzel aksiyonu vardı ama maçın genelinde çok kötüydü. Jog atıyordu sahada.
gecen senede son 4 5 mac harici torreira ortada yoktu lemina oynayınca oynamaya basladı

devrimle yine barısmıs tüm sene onla gecmez

hakan c gelmelidir

Ş.ligi hayalinden vazgeçelim. Seneye falan erteleyin. Önemli olan her sene burada olmak. O da demek oluyor ki her sene hedef şampiyonluk.
O nedenle Uefa buranın puan çarpanını Uefa ve diğer kupalara göre 5 falan yapmalı.
Uefada şu güçte rakiplerle aynı anda karşılaşma ihtimalin bile yoksa bu ligin puan çarpanı uefaya göre 10 konferansa göre de 20 olmalı:
Kombinasyonların hepsi ağır. Gidip sikimsonik pafos ile real madridin farkını Uefa da hesaplayamayacaksa yani ne diyim.
Yavaş yavaş olmasi için gelisim saglanmasi lazim oyun olarak hala ayni eksiklikler yanlişlar çok.O yuzden okan buruk kendini komple geliştirmedigi surece hep böyle sparta prag kopenhag az alkmar gibi takimlara kaybederiz.Bu hocayla avrupa imkansiza yakin.Ekibine iyi takimlarda calişmiş antrenör alsa gelişmeyi isterdi zaten istemiyor.

osimhnen paylasım yapmamıs

Uğur Meleke: "Galatasaray’ın arayışta olduğu bölgelerden birinin sağ bek olduğu söyleniyor ama Sallai sezonu müthiş bir viteste açtı. Geçen hafta ilk golde penaltıyı alan o. Dün ikinci golde topu kazanan yine o. Ben bir Riera efekti görüyorum Sallai’de."
Cl de kırmızı görebilecek biri her an

Torreira - Sara

Sane - Icardi - Barış

Osimhen

Yunus - Sane - Barış

Osimhen

Okan hocanın işi çok zor

Uefada şu güçte rakiplerle aynı anda karşılaşma ihtimalin bile yoksa bu ligin puan çarpanı uefaya göre hatta 10 konferansa göre de 20 olmalı:
Ayni olmasi harbi skandal bir sacmalik yav. Geçen sene mesela Lille reali yendi hiç kolay bir iş değil kıçını ikiye ayırdı herifler bu maçta resmen ama Köyferans ile ayni çarpanı puani aldi rezalet oglu rezalet yani.

Avrupadaki son başarılı sezonda ortasahada cicaldau taylan berkan vardı aman yarabbi ne yaratıcı bir orta sahaymış keşke bu 3lüyü kursak tekrar

gecen senede son 4 5 mac harici torreira ortada yoktu lemina oynayınca oynamaya basladı

devrimle yine barısmıs tüm sene onla gecmez

hakan c gelmelidir
Ben 90 dakikalık bir yorum attım. Seninki saplantı. Benim saplantım yok. Haftaya çıkar maçın en iyisi olur. Yine överiz o maç için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt