Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sene ustuste şampiyon olmak ve Fatih hocanın rekorunu egale etmekmi yada ucl gruplardan cikmakmi ?
Hangisini secersiniz

Şampiyon olamadığımız hiçbir senaryoyu kabul etmiyorum. İstersek yarı final oynayalım; Şampiyonlar Ligi kupasını alırsak, işte o zaman kabul. Beşiktaş namağlup gruptan çıktı, ee ne oldu?

fenere şampiyonluk verilmesi demek kırılgan olan özgüvenlerini yükseltmek demek. Fener şampiyon olduğu an bir sonraki senede en büyük adayı olur.

@Alper Altun
d1a5bda1e4fdab96d79a07cbd0d070a1.jpg

Uğur Meleke: "Galatasaray’ın arayışta olduğu bölgelerden birinin sağ bek olduğu söyleniyor ama Sallai sezonu müthiş bir viteste açtı. Geçen hafta ilk golde penaltıyı alan o. Dün ikinci golde topu kazanan yine o. Ben bir Riera efekti görüyorum Sallai’de."
Oldu da sallai sakatlandi veya kart cezalisi oldu(buyuk ihtimal) yedegi kim? Kaan

Sag bek illaki lazim

4 sene ustuste şampiyon olmak ve Fatih hocanın rekorunu egale etmekmi yada ucl gruplardan cikmakmi ?
Hangisini secersiniz
İlk önce rekoru kırıp yine aynı yerde olmak sonra yeni hedefi ş.liginde başarı olarak belirleriz.

4 sene üst üste şampiyonluk belki bazı kırılımları yaşatıp ülke içini daha kolay bir hale getirebilir.

Ederson GS ile 100% tamam
Donna City ile 100% tamam
Ederson GSa giderse, Donna aninda Citye gider (Guardiolaya göre)
Ortega da gidebilirmis en son lille istemis (Berkeyi aldilar)

Ya cl cl diyosunuz kaç kere bizden güçsüz takımlarla oynayacağız da rakipleri açmamız gerekecek? Bize kapanacaklar mı? Geçiş ağırlıklı oynamazsak her türlü tokatlancaz zaten

433 osi barış sane ve sara lemina torreira gayet iyi 3lüler
PSG ile R.Mardin bize karşı kapanarak oynayacak

Yedikce daha cok yediren, sonra da karnini agritan beyaz dut gibi bir nobet

Singo sagbeke düşünülyomus cidden 😵‍💫 sagbeke 30 milyon mu oha lan oha

Akanji ya da Pavard da stoper diyolar

Benim de aklıma Boey'i alıp kolay Anadolu maçlarında Sallai 11 başlasın geçiyor. Tabi hepsinde değil ama güzel rotasyon olur

Ya cl cl diyosunuz kaç kere bizden güçsüz takımlarla oynayacağız da rakipleri açmamız gerekecek? Bize kapanacaklar mı? Geçiş ağırlıklı oynamazsak her türlü tokatlancaz zaten

433 osi barış sane ve sara lemina torreira gayet iyi 3lüler
Sansa göre ne gelirse

3. torbadan marsilya, napoli, ajax
4. torbadan bilbao monaco newcastle gelirse kusarim

Bu iki torbadam daha rahat takimlar cikmali

2. torbadam leverkusen, bvb, atalanta, juve cikarsa da cok iyi olur. Alayi takimlari ya tamamiyle sattilar, ya da sacma sapan oyuncular aldilar

Akanjinin maaş indirimi olayı ne 1 aydir

Cuesta köhn satacaksin morata ve frankowski üstüne

Al bi zahmet akanjiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt