- 2 Temmuz 2011
- 138.288
- 59.018
- 5.488
Kemal Jay Okocha @Kemal Tan Canatan olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az sabir, küfür ede ede, yangin yapa yapa, olumsuzluk pomapalayarak sadam edecegiz kadroyu beraberEderson'a herhangi bir kaleci muamelesi çekecek duruma ne ara geldik![]()
Bu aralar küfürlüksün nebilim totemlerinle kendine sövdürmeyi iyi beceriyon25i kazma singoya verecez dostum city başka kapıya
Filmlerinin çoğunu izlemişimdir üstad, aynı zamanda ben stiller'ın da filmlerini severim.Kardeşim Adam Sandler seven yok mu burda yahu
Avatar neden?Kemal Jay Okocha @Kemal Tan Canatan olsun
Reklam mı aldınız lan forumaMigros Hemen de
Gurmepack Tavuk Şiş & Bulgur Pilavı 380 G
130 tl'ye düşmüş, saralım hemen
130 TL ye tavuk sis ve bulguru anormal sorgularim yalan yok.Migros Hemen de
Söv dostum dmden de sövebilirsinBu aralar küfürlüksün nebilim totemlerinle kendine sövdürmeyi iyi beceriyon
Pep in sosyal medyası var mı la? en son ADL ye küfrettiğimde Osi yi salmıştıAz sabir, küfür ede ede, yangin yapa yapa, olumsuzluk pomapalayarak sadam edecegiz kadroyu beraber
Az sabir, küfür ede ede, yangin yapa yapa, olumsuzluk pomapalayarak sadam edecegiz kadroyu beraber
Instasi var kelinPep in sosyal medyası var mı la? en son ADL ye küfrettiğimde Osi yi salmıştı
Lan yeter! zaten reklamlar içinde forumu zar zor okuyoruz.Migros Hemen de
bu da solo il Gala demis
Fabri Gaming gen reklamı alınca sorun yok amaReklam mı aldınız lan foruma
Normal fiyatı 240 tl yaw, bunlar anlık yapıyorlar böyle bazen düşüyor130 TL ye tavuk sis ve bulguru anormal sorgularim yalan yok.

Bizim hücumu coşturacak maestro ilkay'dır.Wakaemenin 10 no versi genç bi eleman lazım hücum yedeğe
ben bi gidip anası hakkında samimi bir sohbet edeyim kendisi ileInstasi var kelin