- 12 Haziran 2015
- 32.914
- 25.799
- 2.533
Müsterih olalım. Maksimum 1 hafta için bence rahatlıyacağız.Cuesta'nın satışının hala kesinleşmemiş olması ve kaleci işinin tam olarak belli olmaması canımı feci halde sıkmakta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müsterih olalım. Maksimum 1 hafta için bence rahatlıyacağız.Cuesta'nın satışının hala kesinleşmemiş olması ve kaleci işinin tam olarak belli olmaması canımı feci halde sıkmakta.
%99 sonrası hata hep eksik dll olurdu, o uzantıyı bulunanın yedi ceddini çok andım.Ederson işi de eskiden pc'ye oyun kurduğunda %99 da durur ya aynı onun gibi oldu , biteceksen bit olm artık.
Önümüzdeki hafta artık biraz olsun hizlaniriz kesin çünkü artık yeter benceCuesta'nın satışının hala kesinleşmemiş olması ve kaleci işinin tam olarak belli olmaması canımı feci halde sıkmakta.
5 milyona penyaUğurcana ali şaşal muamelesi göstermek de komik bu arada günaydan falan çok daha iyi kaleci
Ama 15-20 falan etmez tabii ki
Yalniz ruh hastasi gider 50 metre deparla gol atip en okkali buyu hareketlerini yapar inadina
HP dunyasi bana asiri zorlama geliyor, hic begenmem.
Hikayeli oyun neredeyse hiç oynamam da Hogwards Legacy bayıldım, HP seviyorum ben ya heisHP dunyasi bana asiri zorlama geliyor, hic begenmem.
Edebiyat olarak kitap vs bravo ama filmler cok zorlama.Hikayeli oyun neredeyse hiç oynamam da Hogwards Legacy bayıldım, HP seviyorum ben ya heis
Kafasını fener hissetseydiBruno Lage: "Kerem Aktürkoğlu'nun bedeniyle, ruhuyla ve kafasıyla Benfica'da olduğunu hissediyoruz."
çerezlik, paragöz kadının zorlamaları herkesi gay yaptıHP dunyasi bana asiri zorlama geliyor, hic begenmem.
Detroiti de oynamani tavsiye ederim oynamadiysanHikayeli oyun neredeyse hiç oynamam da Hogwards Legacy bayıldım, HP seviyorum ben ya heis
Bu sezonun fragmanı gibi maçtı her anlamıyla.Ohaa ya duranin pozisyonu yeni gordum suna nasil kirmizi verilmemis
adamlar büyük tüccar 30luk yapacaklar fbyiBruno Lage: "Kerem Aktürkoğlu'nun bedeniyle, ruhuyla ve kafasıyla Benfica'da olduğunu hissediyoruz."
HP kitapları okuduğun yaşa göre de etkileyiciliği farklı oluyor. Şu an okumuş olsam eh- iyi der geçersin ama orta okul son-lise başları okuyunca hayal dünyanı genişletiyordu. Filmlerinde de Azbakan sonrası filmleri iyiye doğru gitme var finali de iyi ama o kadar. LOTR öyle değil hatta tam tersi mesela onların kitaplarını okumak ciddi kafa da yoran bir şey.Edebiyat olarak kitap vs bravo ama filmler cok zorlama.
Legacy hic fena degildi, basarili is