Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rapid Wien'de Sangaer diye biri var ve onu sanki bir ara istemistik. Herif +2 ye uyuyor. Yusufu geri oraya yollayip üstüne para versek kabul ederler mi acaba?

Su koca dünyada kendimize layık bir kaleci yok mu bu kadar mı zor ya. Alın Günayla rekabet edebilecek bı kaleci yeterli.
Dun de dedim. Madem beceremiyorlar yurt disindan kaleci almayi gidin gözunuzun önude ki mateusz lisi alin. 28 yasinda kac senedir göztepede gayet basarili maclar cikariyor. Gunayla kalemizi idare eder

Akanji,İlkay ve kiralik boey alsak yeterli. Kaleye gelecek vaat eden bir güney Amerikalı alırsak bu işi götürürüz.

uygun maaşa lindelöf yada zouma olur.Coufal'ı da istemiştim de o gitti bir yere.Artık vasat oyunculara da okeyim bu saatten sonra.Pavard'ı bile istemezken gelse tura çıkacak seviyeye geldim.Eriksen de olur bu arada

Bu kadar mütevazı olma ya elini korkak alıştırma yeter mi gerçekten
Edersona verecegin parayla bunu çözersin..İlkay ucuza kapatırsın,boey kiralik.olmayacak iş değil yani..farkindamisin bilmem ama osimhen,sane almış takımız bunları mı alamıycaz. Bayern tutunamamis boey,yaşlanmış İlkay ve gözden düşmüş akanji.

Bu işin sonu Kaleciyi iptal edip Singo+Akanji yapmaya gidecek gibi.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Edersona verecegin parayla bunu çözersin..İlkay ucuza kapatırsın,boey kiralik.olmayacak iş değil yani..farkindamisin bilmem ama osimhen,sane almış takımız bunları mı alamıycaz. Bayern tutunamamis boey,yaşlanmış İlkay ve gözden düşmüş akanji.
3ünun toplam senelik maaşi 20m euro

Abi bellemisler bir Singo mingo gidiyor ne iş anlamadım bütçene uymuyorsa uyana bakarsın yok uyuyorsa da 1 ay pazarlık yapmazsın vakit kaybından başka bir şey değiller ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt