- 26 Ocak 2021
- 34.908
- 33.549
- 2.183
Sadece halukta değilki çogu ayni şeyi yapmısti Leminada da Tansel bile suanda nasil ovuyordur herife 6 milyon euro istiyor diye algi yapmasina ragmen.Haluk'un da çok iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece halukta değilki çogu ayni şeyi yapmısti Leminada da Tansel bile suanda nasil ovuyordur herife 6 milyon euro istiyor diye algi yapmasina ragmen.Haluk'un da çok iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.
O kadar çok yoğunlaşılmış ki geriye hiçbir şey göremez olmuşlarsingo ve ederson üzerine yogunlasilmis
prime time da yapılırkış için diyorum yav ayrıca bu aralar havalar fena değil 16 19da yapılır bazı maçlarda 16'da falan başlıyor TR'de şuan bunu neye göre belirliyolar çözemedim
Kaynaksingo ve ederson üzerine yogunlasilmis
Kaynak
Tier kac bu herifcan bedel
Transfer duyumu veren veya o kategoride olmasi gereken bir sahis degil. Kisaca transfer muhabiri degildir.
berke lil de 11
hakkaten şövalye nin yerine almis herifler direkt
Parcali boyle giyilir muhtesem duruyo
bu dedigin komik degil bence gayet mantikli. yas olayi büyük bir etken transferde!
25 falan veremeyiz bi sağ beke ya
Nene iyi olsa fenere kalmazdı.
Ederson konuşulan rakamlarsa bu 3 nu alır yoluma devam ederim.hatta salai güvenirim sadece İlkay ve akanji birde gelecek vaad eden kaleci alırım..3ünun toplam senelik maaşi 20m euro
bu profilde bi ton oyuncu vardır yaw bunun bi tık altını ve biraz daha gencini 8-10a alamaz mıyız allah aşkınamaaşı kac olur bir de bunun
monaco neti 1,6 milyonmus
3 rahat ister