Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topuk paslarını çok fazla denerdi eskiden ama asiste dönüştüğü topuk pası hiç hatırlamıyorum ben de 😂

Bambaşka bir seviyede beyni var adamın. Onun gibisini bir daha zor görürüz

Evet hem asiste dönüşen topuk pası, hem de öyle zaten savunmayı geçtikten sonra basit bir geriye çıkarma gibi değil, çok ince veya ekstrem olmasa da ara pası niteliğinde bir topuk pası. Yani takım arkadaşını yerleşik savunmanın arkasına kaçıran cinsten... Biri ayağının düzüyle atsa, aradan iyi pas çıkardı diyeceğimiz türden. Hala büyük keyif bu yaşında bile :)

Wonderkid veya A potansiyel oyuncu olmadiktan sonra defans oyuncusuna 25-30 vermeye gerek yok. Bunun bir tik altina gidersin B kategori oyuncusu diyelim onu da 10-15'e alirsin.

Dunyada sagbek-stoper bulmak kadar kolay bir mevki yoktur. Bunu beceremiyorlarsa biraksinlar.

Ederson konuşulan rakamlarsa bu 3 nu alır yoluma devam ederim.hatta salai güvenirim sadece İlkay ve akanji birde gelecek vaad eden kaleci alırım..
Yanlisi yanlisla düzeltmeye calisiyorsun. Edersona bu paralari vermek ne kadar yanlışsa bunlara vermek de yanlış.

Wonderkid veya A+ potansiyel oyuncu olmadiktan sonra defans oyuncusuna 25-30 vermeye gerek yok. Bunun bir tik altina gidersin B kategori oyuncusu diyelim onu da 10-15'e alirsin.

Dunyada sagbek-stoper bulmak kadar kolay bir mevki yoktur. Bunu beceremiyorlarsa biraksinlar.
a+ olarak ne beklendiği önemli bence bu konuda.Bir kounde gibi çift yönü de muazzam bir bek olmaz Singo'dan fakat oyunun defans ve atletizm kısmını a+ yapacak bir oyuncu olur bence.Hücumda ne yapacağını pek bilmiyor , zeki oyuncu değil tek sorunu o yoksa tekniği de iyi.Monaco'da hiç izlemedim bu arada söylediklerim tamamen Torino'dan ibaret ama o tempoya sahip oyuncu stoperde heba edilmez bence.Bek olarak yine 10 kişi rakip sahaya yerleşip oyun kurmaya çalışan , top çeviren , maksimum pas yapan takımlara bek olmayabilir hucum yüzünden ama onun dışında her takımda banko oynar bence biraz daha gelişim gösterirse eğer.
He bunlara rağmen yine maximum 20 verilmeli.Monaco bile hucümcu,teknik diye Vanderson'u oynatmış , Singo'yu stoper yapmış yani istediği verimi alamamış 30m hayalleri falan nereden geliyor anlamak güç.

Tag açınca transfer gelmeyecek ki. Ederson daha hızlı mı bitecek, bunun olması için verdiğimiz rakamı yukarı çekmek lazım zaten. Bu baskı çok lehimize olmaz.

a+ olarak ne beklendiği önemli bence bu konuda.Bir kounde gibi çift yönü de muazzam bir bek olmaz Singo'dan fakat oyunun defans ve atletizm kısmını a+ yapacak bir oyuncu olur bence.Hücumda ne yapacağını pek bilmiyor , zeki oyuncu değil tek sorunu o yoksa tekniği de iyi.Monaco'da hiç izlemedim bu arada söylediklerim tamamen Torino'dan ibaret ama o tempoya sahip oyuncu stoperde heba edilmez bence.Bek olarak yine 10 kişi rakip sahaya yerleşip oyun kurmaya çalışan , top çeviren , maksimum pas yapan takımlara bek olmayabilir hucum yüzünden ama onun dışında her takımda banko oynar bence biraz daha gelişim gösterirse eğer.
He bunlara rağmen yine maximum 20 verilmeli.Monaco bile hucümcu,teknik diye Vanderson'u oynatmış , Singo'yu stoper yapmış yani istediği verimi alamamış 30m hayalleri falan nereden geliyor anlamak güç.
Vanderson demisken, o paralari verdikten sonra onu almak daha mantikli hem bildigin herif komple sag kanati goturuyor teknigi ile.

Kaleci hususunda okan beye de sallamak gerekiyor sanki. Anladığım kadarıyla ille de ederson diyormus. Yönetim de eninde sonunda alacak ama Ali koç gibi at pazarlığı yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt