- 26 Ocak 2021
- 34.905
- 33.545
- 2.183
Atmış kafadan kaç yıldir var zaten ambargo şu türk basını ve mal bahanelerine sövmekten yoruluyor insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay çok para istiyor işine neden inanmıyorsun? City'den 7-8 milyon net aldığı parayı bırakıp neden 4 milyona gelsin mesela?Ilkay cok para istiyo isine inanmiyorum.Ilkay alinmali oynadigi mevkide mevcut kadromuzdaki herkesden topu cok daha iyi kullabilecek bir adam ilkay bizimde buna ihtiyacimiz olacak ilkayi alin
ıvan juric'e transfer bile yapmak başlı başına hata zaten.Paradan bağımsız şekildeZalewskiye 16.5 vermek![]()
fiyat acisindan tabiki etken![]()
İlkay çok para istiyor işine neden inanmıyorsun? City'den 7-8 milyon net aldığı parayı bırakıp neden 4 milyona gelsin mesela?
Ne ambargosu yav, bjk nasıl sattı Gedson'u o zaman?
Bizimle anlaşma değil oyuncu gitmek istemiyor sanırım. Almanya vatandaşı olduğu içim çekiniyor belki de. Geçen senede istememişti. Haberlere göre Cuesta'da mesela Spartak ile anlaşmış bizde onlardan ya Vasco'nun verdiği gibi 6+%40 sonraki satıştan pay istemişiz sanırım.Bugün mü belli olmuş ambargo?
Gedsonu Benfica ve BJK satarken ambargo yokmuymus?
Bizden de 1+1 yıl alacak en fazla, 35 yaşında sonuçta daha fazlasını alamaz.daha uzun süreli sözleşme için
Bizimle değil sorun oyuncu ile sanırım ben öyle anladım.Ne ambargosu yav, bjk nasıl sattı Gedson'u o zaman?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maks alacağı 2 yıl toplamda bu yıl City'den kazandığını kazanacak. Yani yine ekstra bir kazancı yok ortada tam tersi kaybı var.daha uzun süreli sözleşme için
Cityden 1 senede 8 alacak bizden 2 senede 8 alacak. GS aski icin 1 sene bedava oynayacak herhal.daha uzun süreli sözleşme için
Burada daha fazla oynayacağı açık üstüne orada 1 seneyken burada 2 yıl oynayacak yani hatta duruma göre +1 daha bile olabilir mertens gibi.İlkay çok para istiyor işine neden inanmıyorsun? City'den 7-8 milyon net aldığı parayı bırakıp neden 4 milyona gelsin mesela?
Sanirim seneye bitiyor ilkayin sozleşmesi yaniliyo olabilirim.Bizden opsiyonlu daha uzun bir kontrat alabilir.Oyuncularin cocukluk askm vs gibi islerine pek kulak asan biri olmasam da ilkay bu yasinda oyle yada boyle tuttugu klube uzun vadede ayni parayi kazanabilecegi bir kontrat sunarsak.Cityde alacagi icin diretecek isi bana mantikli gelmiyorİlkay çok para istiyor işine neden inanmıyorsun? City'den 7-8 milyon net aldığı parayı bırakıp neden 4 milyona gelsin mesela?
Kariyerinin sonunda adam alacağı paraya bakar artık, daha düşük bir maaşa geleceğine inanmıyorum.Burada daha fazla oynayacağı açık üstüne orada 1 seneyken burada 2 yıl oynayacak yani hatta duruma göre +1 daha bile olabilir mertens gibi.
Rüya bitti
Hala üst seviyede görüyorum kendime iyi bakıyorum diyor adam, City de yatacak adam bu sözü söylermi?Kariyerinin sonunda adam alacağı paraya bakar artık, daha düşük bir maaşa geleceğine inanmıyorum.
1+1 yada direk 2 yıl sözleşme yapacak yıllık 4 milyondan toplam 8 milyon. City'de zaten bu parayı bu sezon alacak. Burada da rotasyon olacak. Bir de İngiltere'de devam etmiş olacak. Parasal olarak bir kazancı olmadıkça bence City'de bu sezonu bitirip seneye gelmek ister belki de futbolu bırakıp City'de görev alır.Burada daha fazla oynayacağı açık üstüne orada 1 seneyken burada 2 yıl oynayacak yani hatta duruma göre +1 daha bile olabilir mertens gibi.