Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One season wonder o da

Ederi 10 istenen 20, ilerdeki değerine alınacak alınırsa

Bu saatten sonra altyapısı sağlam, fiziği uygun, tarzı aradığın tarzda, o wonder sezonunda da cidden devamının geleceği hissini vermiş, iyi izlenmiş bir kaleciye azıcık tuzlu da olsa bonservis gömmek de çok mantıksız değil sanki... tutmasa da biraz altına satarsın... bu c planıysa d e f planları daha riskli sanki...

Hala üst seviyede görüyorum kendime iyi bakıyorum diyor adam, City de yatacak adam bu sözü söylermi?
Doğrudur fizik olarak iyidir de, as olmasa da 12 13. oyuncu City de, yatmak gibi bi durum söz konusu değil, 60 maç oynuyorlar sezonda en az. Ciddi süreler alacaktır.

Gelmesi için en az ordan aldığı parayı ister diye düşünüyorum.

1+1 yada direk 2 yıl sözleşme yapacak yıllık 4 milyondan toplam 8 milyon. City'de zaten bu parayı bu sezon alacak. Burada da rotasyon olacak. Bir de İngiltere'de devam etmiş olacak. Parasal olarak bir kazancı olmadıkça bence City'de bu sezonu bitirip seneye gelmek ister belki de futbolu bırakıp City'de görev alır.
Cityde 1000 dk yi zor görür az öncede dedim kendimi üst seviyede görüyorum diyen adam bunu kabul etmez. Daha rodri bile gelmeden bir sürü oyuncu var orada Pep in cok kisi var cikislar olmasi gerek dedigi de bu zaten. Rodri, nico, kovacic , rejinders , ilkay , bernardo, o reily , cherki bile oynayabilir hatta.

Akanji olursa savunmanın her bölgesinde oynatabiliriz efsane olur. Ayrıca Singo için bahsedilen rakamlar ile olmayacak gibi

Sanirim seneye bitiyor ilkayin sozleşmesi yaniliyo olabilirim.Bizden opsiyonlu daha uzun bir kontrat alabilir.Oyuncularin cocukluk askm vs gibi islerine pek kulak asan biri olmasam da ilkay bu yasinda oyle yada boyle tuttugu klube uzun vadede ayni parayi kazanabilecegi bir kontrat sunarsak.Cityde alacagi icin diretecek isi bana mantikli gelmiyor
1 senede aynı parayı almakla 2 senede almak ciddi bir fark var bence. Ben inanmıyorum İlkay'ın da gelmek istediğine adam PL'de senede 7-8 milyon net para alıyor. Orada kontratını bitirmek isteyecektir. Seneye gelirim diye düşünüyordur belki futbolu bırakıp City'de başka görev alacaktır.

Gelmesin o zaman napalim
Bence de abi ciddi sözleşmelerimiz var maaş durumu da ortada. İlkay a 8 ona 5 ona 10 bunun bi duru olmalı.

Ufak farklar varsa iki taraf da biraz gelir orta yol bulmaya çalışılır da sanmıyorum.

Yüksek yaş yüksek maaş işi çok problemli işler. Gerekirse iyi bonservis ver ama maaşlar iyimser seviyede olsun. Bu maaş bütçesi iç transferi de kötü etkiliyor, transferi de etkiliyor.

İlkay istisna tabi büyük oyuncu da daha kaleci var sağ bek sol stoper var falan.

1 senede aynı parayı almakla 2 senede almak ciddi bir fark var bence. Ben inanmıyorum İlkay'ın da gelmek istediğine adam PL'de senede 7-8 milyon net para alıyor. Orada kontratını bitirmek isteyecektir. Seneye gelirim diye düşünüyordur belki futbolu bırakıp City'de başka görev alacaktır.
Olabilir hocam benimkisi bir fikir sadece yaniliyorumdur bakalim gorecegiz ben ihtiyacimiz oldugunu dusundugum icin gelsin istiyorum.

Adamlar Fransa’dan şövalye yerine berkeyi çektiler, biz gözümüzün önünde şu çocuğu alamadık + kontenjan açısından rahatlayacaktık.

Gerçekten isim sevdasından sıkılmaya başladım artık.

ikinci golü görmedim de ilk golde rezalet bir kalecilik örneği verdi berke

heyecandan da olaiblir belki ama çizgiden 30 santim ayrılsa topu alacaktı çıkamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt