Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bence Zaniolo nun gidişine onay verir normalde ama yönetim hala kaleci-defans transferlerini bitiremedikleri için bir de Zaniolo yerine oyuncu alabileceklerine inanmıyordur.

aynen kaleci,sağ bek,stoper,orta saha aldık 2 ayda , o yüzden kesin 15 günde Zaniolo'yu gönderip 1 tane de hucumcu alırız

vallah ben bıktım artık

ağustos bitti hala transfer yok

bunlar 2 eylülden sonra transfer yapacak !!!!

halukada görev şu

"aslında takım cl için yeterli sadece kaleci alsalar iyi olurdu (taraftarından suyundan gidilmeli tabii) sallai sağbekde iyi
ortasahada lemina torreira sara var kimi keseceksin ? fln fln diye kamuoyu mühendisliğide yaparlar ohhhh misss!!!!

zaniolo verilsin
yerine biraz genç bir adam gelsin.
ya tutarsa tarzında bir transfere soğuk bakmam.
her oyuncu 15-20 milyonluk olmalı diye bir şey yok.
son zamanlarda fazla yüksekten uçuyoruz.

ön tarafa direk koy zaniolodan fazla iş yapar
örneği olan şeyleri yokmuş gibi tartışmaya gerek yok :D aynısını izledik biz ilk 10 hafta falan zaten hucumda oynadı hep 1 tane sivas maçı hariç.Sonra yine oynadı hucumda fazla yaptığı iş de 1 gol falan işte

Franculino ,Durosinmi tarzı yatırımlık biri alınabilir Zaniolo'yu satıp söylediğim oyuncular örnek tabi ki daha düşük bonservislere birileri olabilir

2030'a kadar sözleşme
🔸5M€ kiralama bedeli
🔸30M€ zorunlu satın alma opsiyonu

Galatasaray, Wilfried Singo transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı.

24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transferi için salı günü İstanbul'a gidecek. [Africafoot]

2030'a kadar sözleşme
🔸5M€ kiralama bedeli

Galatasaray, Wilfried Singo transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı.

24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transferi için salı günü İstanbul'a gidecek. [Africafoot]
Çüş. Cannavaro mu bu

2030'a kadar sözleşme
🔸5M€ kiralama bedeli

baktım habere cidden girmişler, çok para bence oyuncuyu çok beğensem de 5+20 olsa keşke

2030'a kadar sözleşme
🔸5M€ kiralama bedeli

oha

2030'a kadar sözleşme
🔸5M€ kiralama bedeli

site cöktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt