Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
parasına bakmıyorum artık Singo'ya 30 sıkıyorsak adam akıllı bir de orta saha alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl topçu heisparasına bakmıyorum artık Singo'ya 30 sıkıyorsak adam akıllı bir de orta saha alsınlar
Site çökmüş açılmıyor![]()
Wilfried Singo vers Galatasaray, accord de principe trouvé
Selon les dernières informations d'Africafoot, Galatasaray a conclu un accord de principe avec la direction du club français AS Monacoafricafoot.com
![]()
Wilfried Singo vers Galatasaray, accord de principe trouvé
Selon les dernières informations d'Africafoot, Galatasaray a conclu un accord de principe avec la direction du club français AS Monacoafricafoot.com
Ben giremedim bu siteye.
Kolpa kaynak2030'a kadar sözleşme
5M€ kiralama bedeli
30M€ zorunlu satın alma opsiyonu
Galatasaray, Wilfried Singo transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı.
24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transferi için salı günü İstanbul'a gidecek. [Africafoot]
Değişik bazen tamamen sallama oluyor bazen ise özellikle Afrika kökenlilerde bilebiliyorlar. Ben bunun doğru olduğunu pek düşünmüyorum en azından bu maliyetleri vereceğimizi sanmıyorum 5+20 olabilir mesela. Ödemeyi 5 yıla bölmüşlerdir yıllık 6 milyon öderler tarzı o zaman olabilir belki.Güvenilir kaynak mi
Fabrizio, haluk felan kimse girmedi
Girebildim demin yaziyor orada. Yine cöktüBen giremedim bu siteye.
ben haberi gördüğüm gibi açtım okudum kaynak kendileri öyle türk basını falan değil bekleyip görelim bakalım neler olacakBen giremedim bu siteye.
Fizik olarak anomali biri Osimhen gibi bizim ligde Sallai bile şov yapıyor, lig için süper star cl için de önemli bir hamle olacak gibiNasıl topçu heis
Habere göre 30 u seneye veriyoruzBarış satılmadan bizim 30 milyonluk bir stoper almamız imkansız zaten. Singo gelirse barış gitmiş demek olur bu
haber zorunlu opsiyonlu parasını seneye vericezBarış satılmadan bizim 30 milyonluk bir stoper almamız imkansız zaten. Singo gelirse barış gitmiş demek olur bu
Parasına takılmamak lazım o zaman. Yöneticilerimiz ve hocamız öyle uygun gordulerse vardır bildikleriFizik olarak anomali biri Osimhen gibi bizim ligde Sallai bile şov yapıyor, lig için süper star cl için de önemli bir hamle olacak gibi
35 singo35e sağ bek stoper orta saha alınır
en kötü 2si alınır
yok öyle bişe rahat olun