- 18 Temmuz 2009
- 80.622
- 224.924
- 5.093
Singo’nun ne başarısı varmış da 30 ediyor, ne kazandırabilir sana
Sanki Hakimi alıyoruz da İtalya kariyeriymiş, he yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransizlarin haberi yok africafootun haberi var2030'a kadar sözleşme
5M€ kiralama bedeli
30M€ zorunlu satın alma opsiyonu
Galatasaray, Wilfried Singo transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı.
24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transferi için salı günü İstanbul'a gidecek. [Africafoot]
Üstat Gsnin mali durumunu orta vadede nasıl görüyorsun iyi miyizSingo’nun ne başarısı varmış da 30 ediyor, ne kazandırabilir sana
City'e giderken istediğimizde gelmemişti değişen bir şey olduğunu sanmıyorum.Gsliyim, hayalim orda oynamak dedigi icin olabilirmi?
Tabi gercekse Gsli oldugu
Degisen yasi, artik yeter tuttugum takimda oynar kariyerimi bitiririm diye dusunebilir pek alaCity'e giderken istediğimizde gelmemişti değişen bir şey olduğunu sanmıyorum.
1 sene geçti aradan. Ben buna inanmıyorum gelmek ister ama City'den aldığı maaşa gelmek ister biz de yıllık 7-8 veremeyiz bu kadar basit.Degisen yasi, artik yeter tuttugum takimda oynar kariyerimi bitiririm diye dusunebilir pek ala
Bu seneyi Osi için bedelli ve Florya ile döndürdük de artık daha mantıklı döngüler kurmak gerek.Üstat Gsnin mali durumunu orta vadede nasıl görüyorsun iyi miyiz
Stoper anlamında Pacho ile Debast var son senelerde. Hepsi tutuyor diye bir şey yok btw. %50 tutuyor diyebiliriz hatta. Mesela Pacho ile Avila Antwerp’te stoper ikilisiydi; Pacho Frankfurt’a Avila Ajax’s aynı paralara gitti, Pacho PSG’de 11’e, Avila da köyüne döndü.Belcikadan 30a topcumu?
En son belcikadan cikan ve tutan transfer kimdi? Pek orda parlayip tutan yok gibi
Sen yetkili bi abiye benziyon. Kaleci isi noldu? Sol stoper orta saha alacakmiyiz?35e ihtimal vermiyorum
ben 5+20 olarak duydum bugün
Gs zaten buyuk. Dahada buyuk yapacagizSiz mi veriyorsunuz parayı da çok diyorsunuz alla alla
Hayırlı olsun camiamiza
5 veririz. 3de reklam meklam ayarlanir eger almak istersek1 sene geçti aradan. Ben buna inanmıyorum gelmek ister ama City'den aldığı maaşa gelmek ister biz de yıllık 7-8 veremeyiz bu kadar basit.