Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.716
- 27.913
- 3.183
Singo haberleri ilk çıktığında çok iyi topçu diyenler şimdi cuesta muamelesi yapıyor
This is GSC

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo haberleri ilk çıktığında çok iyi topçu diyenler şimdi cuesta muamelesi yapıyor
Onu diyom iste. Herif ayi gibi ve sakatlanmaya musait. 30 milyon bi yerimize girecek.Luyin sakatlsnmasaydi cok iyi yerlere gelirdi
Bu sefer seni mutlu gördüm sergi bu yüksek kalibreli isimler hangi mevkilere acabaTarih vermem yasak ama en az 2 kalibreli transfer bekleyin![]()
Transfer yok madem şarkı dinleyelim
yeni kalecimizle tanisalim
İstedigimiz gibi olmadi, hatalar da yaptik. Artik sampiyon olmak icin her seyimizi verecegiz. En buyuk hedefimiz ust uste 4uncu sampiyonluk.iki transfere 100 milyon verip cl'de 28. olunca okan hocam ne diyecek acaba
Kaleci Stoper ortasaha veya kanat-10 numaraBu sefer seni mutlu gördüm sergi bu yüksek kalibreli isimler hangi mevkilere acaba
Ortasaha alternatiflerini veriyorlar. Muthis.Uğurcan fbde diyolar.ismail yüksek + para trabzonspor
Ben vereyim 2 eylüle kadar bir kaleci bir de sağ bekTarih vermem yasak ama en az 2 kalibreli transfer bekleyin![]()