Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 2.922
- 1.987
- 1.148
Kaleci + nerede oynadigi mechul bir herif alip kapatacaz belliki ne diyim yazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak nedir Serg.Yasaklı kaynak
Yine mi aynı hikaye? TS başkanı o laftan sonra nasıl satacak? TS başkanı yerinde olsam İrfan Can Kahveci + İsmail Yüksek + 10 milyona satardım bu arada.Uğurcan fbde diyolar.ismail yüksek + para trabzonspor
Velim sana da mı gökyüzü fısıldadıSalı gününe (hocanın program katılımı) kadar, en az bir transfer bitmiş olur bence.
Yasak kaynak editle istersenYasaklı kaynak
uğurcanın bu sene teseden yurt içine yani ne bize ne de febeye gitme ihtimali 0Yine mi aynı hikaye? TS başkanı o laftan sonra nasıl satacak? TS başkanı yerinde olsam İrfan Can Kahveci + İsmail Yüksek + 10 milyona satardım bu arada.
Şampiyon kadro korunmuş + Sane ile güçlendirilmiş olacak işte. Niye yazık olsun?Kaleci + nerede oynadigi mechul bir herif alip kapatacaz belliki ne diyim yazik
Kaynak nedir Serg.
Sports dijitalKaynak nedir Serg.
İsmail +10 milyon olabilirYine mi aynı hikaye? TS başkanı o laftan sonra nasıl satacak? TS başkanı yerinde olsam İrfan Can Kahveci + İsmail Yüksek + 10 milyona satardım bu arada.
TS’nin şu saatten sonra kaleciyi satma ihtimali 0Yasaklı kaynak
Bence fazlasi lazim kaleci,stoper,sag bek ve orta saha 4 iyi adam lazimŞampiyon kadro korunmuş + Sane ile güçlendirilmiş olacak işte. Niye yazık olsun?
O iyi 4 adamı alman için Osimhen’e 75 vermemen gerekirdi.Bence fazlasi lazim kaleci,stoper,sag bek ve orta saha 4 iyi adam lazim
Sports dijital
SanirimSanmam
Sergeni yakaladin şantaj yapÜyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena, Nexus Sport, Krampon Sports, Sports Digitale, Sözcü Tv, Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Halktv, Ajansspor ve Asist Analiz kaynaklı haberleri konu olarak açmak veya konu içerisinde mesaj olarak yazmak yasaktır.
Yagız Sabuncuoğlu isimli muhabir ve Gala Haber twitter, Volkan Kılıç ve Yakup Çınar hesabını paylaşmak da yasaktır.
Bundan sonra "yasaklı kaynak", "sabun" gibi ifadelerle de paylaşılması kesinlikle...
- Uğur İz
- haber kaynakları yasak
- Cevaplar: 3
- Forum: GSCimbom.com Forumları Hakkında