Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.340
- 16.909
- 2.073
Dursun ve ağırlık güldürmeBizim yonetimde ağırlığını koysun. Bunlar kimki her dedikleri oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ve ağırlık güldürmeBizim yonetimde ağırlığını koysun. Bunlar kimki her dedikleri oluyor
Iyi yapmiş umarim gelmez.Singoyu keşfedip almadiktan sonra adamlar saplayacak takim ariyor.singo 6 nın üstünde istemiş kafayı yemişler
valla udinese çok istiyor deniyor 12-13 verirlerse direkt postalamak lazım elde patlama riskine girmektense
Taraftar sezon ortası kombine yakarOnana+singo h.o o vakit
Kiralıklardan bonservis çıktı zaten ne kadara satarsak kardayiz.Kar-zarar hesabı yapmadım, zaten o hesap yapacak durumları geçti görüntüsü, 10 + bonuslara + sonraki satıştan kar payına falan sırtımda taşırım...
Kiralıklardan bonservis çıktı zaten ne kadara satarsak kardayiz.
olur mu 75 mılyona forvet alıyorsun 30 mılyona sag bek istiyorOkan beyi biraz daha uygun maliyetli adamlar istemeye davet ediyorum.
+ 8m maaşlı kaleci. Dursun beyin memnun olduğunu sanmıyorum.olur mu 75 mılyona forvet alıyorsun 30 mılyona sag bek istiyor
sanki premier lig ekibi yönetiyor
maaşını hep biz verdikKiralıklardan bonservis çıktı zaten ne kadara satarsak kardayiz.
O zaman olma ihtimali yok. Puan kaybı sonrası gündem değiştirme.İsmail +10 milyon olabilir
Galatasaray'ın seviye yükseltmesi çok mu geriyor seni.olur mu 75 mılyona forvet alıyorsun 30 mılyona sag bek istiyor
sanki premier lig ekibi yönetiyor
Gecen sezon maaşın 1.4 milyonluk kısmını biz verdik. Aston Villa'da ise maaşına karışmadık diye hatırlıyorum.maaşını hep biz verdik
Fenerin doğru dürüst Türk oyuncusu yokki gerçi oğuz diyorlardı o bile leş oynuyor kesildi.Dursun ve ağırlık güldürme
Kafası çalışan bir adam olsa diretir gitmezdi Fener'e. Sürünsün şimdi.Fenerin doğru dürüst Türk oyuncusu yokki gerçi oğuz diyorlardı o bile leş oynuyor kesildi.