- 10 Nisan 2013
- 53.403
- 33.207
- 2.993
Kuş olabilirGalatasaray'ın seviye yükseltmesi çok mu geriyor seni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuş olabilirGalatasaray'ın seviye yükseltmesi çok mu geriyor seni.
maaşını hep biz verdik
Aston villa kiralamasinda maaşını komple karşıladılar atalanta da yarı yariyaydiMaaşlarını düştün mü? Bizdeydi maaşları. Bir de aldığımız takıma ek ödemeleri billmemneleri vardı, unuttum neydi onların detayları, hepsi hesaplandı mı?
ÖğreneceklerGalatasaray'ın seviye yükseltmesi çok mu geriyor seni.
atalanta 6.4 kiralama bedeli verecek bi takım değil muhtemelen vergi mergi muhabbetine maaşı biz ödedik kiralama bedelleri ondan yüksek tutuluyor frankowskideki gibiAston villa kiralamasinda maaşını komple karşıladılar atalanta da yarı yariyaydi
dunyanin en sacma kulubu
Frankowski için de böyle diyordunuz gördükSingo'yu izleyip de beğenmedim yazanı görmedim.
Özellikle galiba içlerinden scout olan birisi inanilmaz beğeniyor
Kralı olsa savunmacıya 30 milyon vermemeliyiz. O parayla fıstık gibi 8.5 numara alırızBu singo işinden ağır rahatsızım monaco çöpünü bize çakacak. 30m vereceğimiz sağ bek dani alves değilse boş iştir. 30m diyoruz aldığımız isim aynı jelert kazığı gibi kimse çok iyi diyemiyor. Böyle transfer mi olur. 30m çıkıyorsak kaçırdığımız doueyi alırız.
Ben hiç izlemedim ki benim küçük takımları izlemediğimi bilen bilir.Frankowski için de böyle diyordunuz gördük
Fbli misinBu singo işinden ağır rahatsızım monaco çöpünü bize çakacak. 30m vereceğimiz sağ bek dani alves değilse boş iştir. 30m diyoruz aldığımız isim aynı jelert kazığı gibi kimse çok iyi diyemiyor. Böyle transfer mi olur. 30m çıkıyorsak kaçırdığımız doueyi alırız.
Bizim büyük hayallerimizi hep bu scoutlar çaldı. Güvenmiyoruz artıkSingo'yu izleyip de beğenmedim yazanı görmedim.
Özellikle galiba içlerinden scout olan birisi inanilmaz beğeniyor