Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlara transfer yaptirmamak lazim. Sivayacaklar besbelli

Avrupayi bosverecez artik yapcak birsey yok. Yönetim istifa saflarina gectim

Singoyu gerçekten beğeniyorum, daha potansiyeline de ulaşmadı ama 30 çok gerçekten, max 18 filan hadi bonus 20 olsun 30 gerçekten şuan verilmez, Sallai formunda Sanchez tartışmaya kapalı sol stoper oynamaz, Sanchezi sola atsan performans düşer, maaşı uygun evet ama net 11 oynar da diyemiyorum, en büyük korkumda 3-5-2ye dönmek zorunda kalacağız, yine sil baştan yapacağız gibi duruyor.

geriye singo dışı transfer yapmazsak

sallai-davinson-singo-jakobs
sara-torreira
sane-yunus-barış
osimhen

kadr-ül anadolu maçları

Hatipin almayı beceremediği

Mctominay sezonun oyuncusu seçildi.

Doue 25 m euro teklif aldı.

Zalewski 17 m euroya transfer oldu, Inter oynatmadan x3e sattı neredeyse.

Arias 20ye Wolwes yaptı.
SAkatlandigindan beri hatip saf disi kaldi deniyor. Hani gene adam gibi transfer yapamiyorlar. Osi sayilmaz o kendini transfer etti

Sag beke bunu alin. Nahuel Molina - Spielerprofil 25/26

Atletico genc bir sag bek aldi ve Llorente genelde sag bek olarak oynuyor. Herifi satmayi planliyorlarmis ama Juventus istedikleri 25 milyonu vermeye hazir degilmis. Belki yakinda oyuncudan kurtulmak icin biraz yüksek kira bedelli opsiyonlu transfere sicak bakmaya baslarlar.

SAkatlandigindan beri hatip saf disi kaldi deniyor. Hani gene adam gibi transfer yapamiyorlar. Osi sayilmaz o kendini transfer etti
Alınamayacak adamların peşinden koşuyorlar, yukarıda yazdıklarım alınabilir adamlardı.

Eleştiririm ama çok da yanlış bulmuyorum, net hedefler belirleyip onları üstelemek doğru ama kaleci işinin bu kadar arka plana atılması makul değil, doğru da değil.

Sag beke bunu alin. Nahuel Molina - Spielerprofil 25/26

Atletico genc bir sag bek aldi ve Llorente genelde sag bek olarak oynuyor. Herifi satmayi planliyorlarmis ama Juventus istedikleri 25 milyonu vermeye hazir degilmis. Belki yakinda oyuncudan kurtulmak icin biraz yüksek kira bedelli opsiyonlu transfere sicak bakmaya baslarlar.
Bok gibi herif

Arjantin MTde oynuyor diye gereksiz hypelanıyor Acuna gibi

O arjantinli ömer bayramdı bu da cihan haspolatlı

150 milyon bonservis, 50 milyon maaş vereceğiz sanırım bu seneki transferlere. İnanılmaz miktarlar bunlar bizim için. Umarım altından kalkabiliriz.

Osimhen kutusunun paralarıda yendi bitti bile size onu diyim

Alınamayacak adamların peşinden koşuyorlar, yukarıda yazdıklarım alınabilir adamlardı.

Eleştiririm ama çok da yanlış bulmuyorum, net hedefler belirleyip onları üstelemek doğru ama kaleci işinin bu kadar arka plana atılması makul değil, doğru da değil.
Illa isim olacak diye birsey yok. Okanin kulagi cekilmeli bu konuda

aylarca singo pesinde kosup 15 mılyona cöp sag bek cekecek yine okan efendi

Hatipin almayı beceremediği

Mctominay sezonun oyuncusu seçildi.

Doue 25 m euro teklif aldı.

Zalewski 17 m euroya transfer oldu, Inter oynatmadan x3e sattı neredeyse.

Arias 20ye Wolwes yaptı.
Doue yi net olarak kaçırdık. Ribery gibi bir travmaya dönüşebilir.

Mc Tominay ın önceliğinde olmadığımızı düşünüyorum. Burada da yılın futbolcusu güle oynaya olurdu.

Zalewski de de Doue gibi bir şey oldu. İki transfer de küçük hesaplardan yattı maalesef.

Arias mevzusunda ise olay sadece ilgi mektubu ile sınırlı kaldığını tahmin ediyorum. Konuşulan rakamlar ciddi rakamlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt