Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbay gibi adam dün göztepede olsa az akıl koysa almıştı maçı göztepe

başakşehirde de yok öyle adam

Galatasaray, Internacional'in defans oyuncusu Vitao'yu transfer etmek istiyor. Brezilya kulübünün talebi 12 milyon euro. [@UOLEsporte]

demirbay gibi adam dün göztepede olsa az akıl koysa almıştı maçı göztepe

başakşehirde de yok öyle adam
Neden Bedelsiz çıktık hiç anlamıyorum, ilk haberler çıkınca da bedelsiz kısmına sinirlenmiştim. Saçmalık, Eyüp Aydın için bile bons istiyoruz

Sanmam, dogruysa zaten almayiz takimdaki maas tavani Sanchez'in aldigi maas olur o da 4.5 aliyor, o da yeni sozlesmesinde yani.

Singo 3 milyon euroya gelmezse alinmasina gerek yok.
Singo'nun kariyeri ne de 6.5 istemi yahu? Akanji ister bir mantığı var. Singo bence çok faydalı olabilecek bir adam ama affedersin bırak 6.5'u 5 milyon istese bile vermem.

Kör ölür badem gözlü olur sözü Kerem Demirbay için cuk oturur. Gitmeden evvel kuyruğuna teneke bağlıyorduk. Bu arada gitmesi issbet oldu. Severim kendisini ama gitmesi bizimde kendisinin de hayrına oldu.

Şampiyonlar ligine katılan takımların listesini gördüm de. Yani şimdi daha ne yazalım buraya? Adamlar şapur şupur öpmeye geliyor eksikleri adam gibi gideremezsek.

Galatasaray scout ekibi, Vitão'yu önümüzdeki maçlarda izlemek için Porto Alegre’ye gitti.
[felipee_sil]

Oyuncu izlemeye gitmis bizimkiler. Biraz erken olmus sanki. ;D
Bird Popcorn GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt