Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pep Guardiola: "Ederson benim oyuncum. O bizim oyuncumuz. Ederson, yedi yılda altı Premier Lig şampiyonluğunun kalecisi oldu. Şampiyonlar Ligi'nin kalecisiydi ve Madrid'de ve Final'de [Inter'e karşı] son dakikalarda kurtarış yaparak şampiyonluğu kazandı. Dokuz yıldır her maçta aynı olan bir oyuncu."

"Saygının çok ötesini hakediyor. Ben teknik direktörüm, elde ettiğimiz tüm başarılar bu oyunculardan birkaçı sayesinde oldu ve Ederson da onlardan biri. Bugün [Wolves'a karşı] oynayabilirdi, tek sorunu hasta olmasıydı. Ne oldu? Bilmiyorum.

"İki yıl önce Suudi Arabistan söylentileri vardı ve sonunda bizimle olmaya karar verdi. Her zaman inanılmaz davrandı..."

Sacmalamayin. Avrupa kupalari sirf CL takimlari kupa alsin diye organize edilmedi.

"Oradan elen suraya gec, oradan da elenirsen Konferansa gec."

Yok yav.

Bilerek bunu yaptilar ki herkes kendi oldugu yerde oynasin diye.
Alperim iyi güzelde böyle de bizim gibi her sene ucl yapan bütçesi 5 büyük lig takımlarından düşük ekipler ne yapacak Avrupa kupası alma şansımız iyice düşüyor figüran olacağız UCL'de.

kayseri maçına daha çok var bu hafta kesin oyalanmalık bir transfer gelmeli sıkıntıdan öleceğiz yoksa.

Alperim iyi güzelde böyle de bizim gibi her sene ucl yapan bütçesi 5 büyük lig takımlarından düşük ekipler ne yapacak Avrupa kupası alma şansımız iyice düşüyor figüran olacağız UCL'de.

kayseri maçına daha çok var bu hafta kesin oyalanmalık bir transfer gelmeli sıkıntıdan öleceğiz yoksa.
Seneye sampiyon olmazsin sorun cozulur Puki ;)

Ben boyle aglamalara ve magdurum ayagina gelemiyorum cunku bir magduriyet yok ortada.

Bunlar Türk oyunculara bu maliyetlere giriyorsa yabancı sayısı düşürülecek demektir. TFF ile ortak hareket ediyorlar zaten. Galatasaray'ın önünü kesme planlarından en klasik olanı masaya gelmiş belli ki. Daha önce de yaptılar bunu.
Hakan kerem ugurcan gundemlerinden "milli takim fenerbahcedir, biz ne istersek olur" gundemi cikacagini temmuzdan beri soyluyorum. Artik bankoya yakin kerem+ugurcan alirlarsa. Garanti konusacaklari

Sacmalamayin. Avrupa kupalari sirf CL takimlari kupa alsin diye organize edilmedi.

"Oradan elen suraya gec, oradan da elenirsen Konferansa gec."

Yok yav.

Bilerek bunu yaptilar ki herkes kendi oldugu yerde oynasin diye.
Cokta dogru yapildi. Bir turnuva neyle basliyorsa oyle bitmeli.

Sirf dusme etme degil, para odulu, kulup coefficent puan katki paylarida degisti. CL cok yukarida avrupa ligine gore.

Eskiden ne bileyim bati ve kuzey avrupa takimlari avrupa liginden anormal puan topladilar. Bunlar degisecek epey.

Simdiki format bence harikulade, cok daha degerli kiliyor.

Bu milli takim aralari ne zaman? Yani kaleci 1 hafta daha gecikse heralde son gun gelse bile cok farketmez gibi neredeyse ...kac idman kac mac yapabilecek ki zaten..

Dun eyup felipeyi cat diye koydu oynatti,seviye farketmez ama oynuyor kaleci iste.

Seneye sampiyon olmazsin sorun cozulur Puki ;)

Ben boyle aglamalara ve magdurum ayagina gelemiyorum cunku bir magduriyet yok ortada.
ne demek şampiyon olma çözülür makaracı seni

5 sene üst üste şampiyon olacağız biz bu sene ve seneye de avrupa kupası getiremeyiz demek bu. Çok üzücü. Bari bir çeyrek meyrek görelim.
Pep Guardiola: "Ederson benim oyuncum. O bizim oyuncumuz. Ederson, yedi yılda altı Premier Lig şampiyonluğunun kalecisi oldu. Şampiyonlar Ligi'nin kalecisiydi ve Madrid'de ve Final'de [Inter'e karşı] son dakikalarda kurtarış yaparak şampiyonluğu kazandı. Dokuz yıldır her maçta aynı olan bir oyuncu."

"Saygının çok ötesini hakediyor. Ben teknik direktörüm, elde ettiğimiz tüm başarılar bu oyunculardan birkaçı sayesinde oldu ve Ederson da onlardan biri. Bugün [Wolves'a karşı] oynayabilirdi, tek sorunu hasta olmasıydı. Ne oldu? Bilmiyorum.

"İki yıl önce Suudi Arabistan söylentileri vardı ve sonunda bizimle olmaya karar verdi. Her zaman inanılmaz davrandı..."

veda sinyali vermiş.

Transferde cok gec kaldik maalesef, bir hafta daha bitti ve gelen yine olmadi.

Ederson coktan alinmis olmaliydi. En azindan simdi defans ve orta saha konusunda ciddi calismalara baslansaydi yine 2 haftalik zamanimiz var derdik.

Bunlar 2 haftada 4-5 oyuncu zor getirir.

Sommeri 1 2 sezon hadi eyvallahta , inter hayrina mi verecek adami. İlla senden para koparacak. Maasida 3 olmayacak heralde bu adamin gunun sonunda.

Ederson 15+ 8 denklemi sacmasapan pahali

Sirf maas dusuk diye lemmansa veririm 22 gecerim bu rakamlarda(en kotu cikarsin tekrar ) (ismi ornek verdim , muthis kalecidir diye degil- basindan beri bu profil daha dogru geliyor bana)

Singo, dinamik adam gorunuyor- ama 30 M kulfetine girmek ki maasida 4 5 olacak minimum...tehlikeli bir transfer. Umuyorum o 30 daha dusuk bedeldir. 10 M dan asagi adam yok ama 30da epey fazla...

Sezai - Koy Amına Sat Gitsin on Make a GIF

İlk maç Bjk'nin de puan kaybetmesi 5'er puan fark ilüzyonunu oluşturur ve rehavete sokardı bizi. Derbiler başlayana kadar uzun galibiyet serisi yapmamız önemli.

"Bodrum bile 4 attı ya" dediğimiz Karagümrük, kırmızı yiyene kadar baya zorladı bizi. %100 olmazsan her maç zor geçer. Lig için konsantrasyon, Avrupa için transfer lazım o noktadayız.

Kyle walker içinde böyle konuşup, 3 gün sonra göndermişti bu adam yanlış hatırlamıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt