Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson Akanji İlkay ile şamp ligi takımı oluruz.

Singo da ballı kaymak olur.

Not: hiçbirini izlemedim daha evvel
20091.jpg

Yıldız oyuncu takıntısı (ben de dahil)

Scouting oyuncu takıntısı

Yerli oyuncu takıntısı

Evlat kontenjanından oyuncu takıntısı

Yakışıklı oyuncu takıntısı

Takıntıları bırakalım, takım için en faydalı kim olur onun ardına takılalım.

3-5-2 sisteminde devam etmezler cunku o vakit kanat transferi bosa yapilmis olur.

Fener'de o yuzden her turlu sol kanat lazim ki zaten ondan sol kanat arayip duruyorlar.
Stoper ve bekleri de tam tersi 3'lüye çok uygun. 4'lü defansta Skriniar, Brown hatta bir ihtimal Semedo gibi oyuncular ile defansta büyük sıkıntı yaşayabilirler. Brown'un defansını gördük az çok önünde hiç yardıma gelmeyen bir Kerem ile ciddi sıkıntı yaşar mesela arkasını toplayacak oyuncuda olmayınca.

Yıldız oyuncu takıntısı (ben de dahil)

Scouting oyuncu takıntısı

Yerli oyuncu takıntısı

Evlat kontenjanından oyuncu takıntısı

Yakışıklı oyuncu takıntısı

Takıntıları bırakalım, takım için en faydalı kim olur onun ardına takılalım.
Ben bu şekilde takıntılarımız kalmadı ya. Falcao, Ziyech gibi oyunculardan sonra hele ne yıldız oyuncular istenmedi, istenmiyor artık. Jelert'ten sonra scout transferlerinde de dikkatliyiz.

Top oynayacak futbolcu lazım bize.

Singo için ne dusunuyorsun

Singo Konusu'nu açmıştım Boey alternatifi isterken
Torino'nun süper sağ beki. Boyu ve fiziğine göre aşırı süratli olması ve top sürme tekniğiyle dikkat çekiyor. Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ve çalımlarıyla dikkat çekiyor, komple bir bek oyuncusu olmaya aday. Genç yaşına rağmen iki buçuk senedir Torino'nun sağ beki ve üstüne koyarak ilerliyor. Milli takım seviyesine de yükseldi. Juventus ve Inter gibi kulüplerin de radarında olan oyuncunun kontratı 2024'te bitiyor. Boey sonrası için bir fırsat olabilir.
Monaco'da birkaç maç dışında izlemedim, çok iyi sağ stoper oynuyordu o maçlarda da. İyi bir oyuncu ama 30 falan çok uçuk bonservisler, mesela bir ay önce 25m verip Dumfries alabiliyoduk o paraları verince o kadar net bekler alınsın isterim

Şöyle bir scout analizi de var değerli:
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt