Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.801
- 10.995
- 2.338
Ederson Akanji İlkay ile şamp ligi takımı oluruz.
Singo da ballı kaymak olur.
Not: hiçbirini izlemedim daha evvel

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson Akanji İlkay ile şamp ligi takımı oluruz.
Singo da ballı kaymak olur.
Not: hiçbirini izlemedim daha evvel
Keramettin yakinda yeni isim verecekmis , su transfer donemi bitsin birsey yaparm yine.Ben topçuyu gözünden tanırım adminim. Eyüpspor bile kiralık almaz onları.
Adımı Utku Emrecan olarak revize edebilir misin?
GSC çok büllük daha da büllük yapacağızSedat: “Daha büyüğünü sana sakladım”
Benim ismi de "Döşer Geçer" yapsak N'fes olur.Ben topçuyu gözünden tanırım adminim. Eyüpspor bile kiralık almaz onları.
Adımı Utku Emrecan olarak revize edebilir misin?
sen ne anlarsın la
Singo için ne dusunuyorsunKIWIOR KIWIOR KIWIOR
alın bu adamı
Lucumi fırsatı da çıkabilir
Stoper ve bekleri de tam tersi 3'lüye çok uygun. 4'lü defansta Skriniar, Brown hatta bir ihtimal Semedo gibi oyuncular ile defansta büyük sıkıntı yaşayabilirler. Brown'un defansını gördük az çok önünde hiç yardıma gelmeyen bir Kerem ile ciddi sıkıntı yaşar mesela arkasını toplayacak oyuncuda olmayınca.3-5-2 sisteminde devam etmezler cunku o vakit kanat transferi bosa yapilmis olur.
Fener'de o yuzden her turlu sol kanat lazim ki zaten ondan sol kanat arayip duruyorlar.
Ben bu şekilde takıntılarımız kalmadı ya. Falcao, Ziyech gibi oyunculardan sonra hele ne yıldız oyuncular istenmedi, istenmiyor artık. Jelert'ten sonra scout transferlerinde de dikkatliyiz.Yıldız oyuncu takıntısı (ben de dahil)
Scouting oyuncu takıntısı
Yerli oyuncu takıntısı
Evlat kontenjanından oyuncu takıntısı
Yakışıklı oyuncu takıntısı
Takıntıları bırakalım, takım için en faydalı kim olur onun ardına takılalım.
Singo için ne dusunuyorsun
Monaco'da birkaç maç dışında izlemedim, çok iyi sağ stoper oynuyordu o maçlarda da. İyi bir oyuncu ama 30 falan çok uçuk bonservisler, mesela bir ay önce 25m verip Dumfries alabiliyoduk o paraları verince o kadar net bekler alınsın isterimTorino'nun süper sağ beki. Boyu ve fiziğine göre aşırı süratli olması ve top sürme tekniğiyle dikkat çekiyor. Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ve çalımlarıyla dikkat çekiyor, komple bir bek oyuncusu olmaya aday. Genç yaşına rağmen iki buçuk senedir Torino'nun sağ beki ve üstüne koyarak ilerliyor. Milli takım seviyesine de yükseldi. Juventus ve Inter gibi kulüplerin de radarında olan oyuncunun kontratı 2024'te bitiyor. Boey sonrası için bir fırsat olabilir.
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız