Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.772
- 4.758
Donnaruma'ya yönelmeliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de anlatmak istediğim 11 tane boyle olsun degil ki hocam . O yüzden cevap veriyorum karşılık diye degil . Benim düşüncem kesinlikle her sene 4 5 oyuncu alırsın bazısı da kadroda olur. Ha simdi oynar ha sonra oynarBunlar AZ Alkmaar gibi takimlar icin iyi transfer olabilir zaten genc ve henuz gelisimini tamamlamamis oyunculari makul rakamlara alip, onlari parlatmak, ve daha sonra iyi paraya satmak istiyorlar. Sampiyonluk hedefi yok, taraftar baskisi yok, medya gucu yok.
Bir nevi suan Goztepe'nin yapmaya calistigi gibi.
Alkmaar'in transfer politikasi bizim gibi buyuk kuluplere uymaz. Senin anlatmak istedigini anliyorum ama senin de anlaman gereken su ki, biz hedefleri olan ve nasil Real Madrid kendi ulkesinde her sene sampiyon olmasi bekleniyorsa aynisi bizim icin gecerli burada.
Genc oyuncuyu makul fiyata alirsin ama bizde yabanci kurali varken bu bir veya 2 olur, onlari da rotasyon amacli tutarsin veya kiralik gonderip oyle takip edersin performanslarini.
Yani bir AZ Alkmaar, Rennes, Udinese gibi takimlarin transfer mantalitesi ile bizim kulupler ayni olamaz.
Anlatmak istedigimi anlamisindir umarim![]()
ama real de genç yabancı alıyor zamanı gelince.Bunlar AZ Alkmaar gibi takimlar icin iyi transfer olabilir zaten genc ve henuz gelisimini tamamlamamis oyunculari makul rakamlara alip, onlari parlatmak, ve daha sonra iyi paraya satmak istiyorlar. Sampiyonluk hedefi yok, taraftar baskisi yok, medya gucu yok.
Bir nevi suan Goztepe'nin yapmaya calistigi gibi.
Alkmaar'in transfer politikasi bizim gibi buyuk kuluplere uymaz. Senin anlatmak istedigini anliyorum ama senin de anlaman gereken su ki, biz hedefleri olan ve nasil Real Madrid kendi ulkesinde her sene sampiyon olmasi bekleniyorsa aynisi bizim icin gecerli burada.
Genc oyuncuyu makul fiyata alirsin ama bizde yabanci kurali varken bu bir veya 2 olur, onlari da rotasyon amacli tutarsin veya kiralik gonderip oyle takip edersin performanslarini.
Yani bir AZ Alkmaar, Rennes, Udinese gibi takimlarin transfer mantalitesi ile bizim kulupler ayni olamaz.
Anlatmak istedigimi anlamisindir umarim![]()
Bu dediginin olmasi icin yabanci kurali buna musait olmasi lazim, yani tamamen serbest.Benim de anlatmak istediğim 11 tane boyle olsun degil ki hocam . O yüzden cevap veriyorum karşılık diye degil . Benim düşüncem kesinlikle her sene 4 5 oyuncu alırsın bazısı da kadroda olur. Ha simdi oynar ha sonra oynar
Real aliyor derken? Adamlar dunyanin en iyi genclerini alabiliyor, sen alabilir misin?ama real de genç yabancı alıyor zamanı gelince.
vinicius junior, rodrygo, valverde gibi adamları 18-19 yaşındayken aldılar.
tabi çok da para verdiler ama orası real sonuçta
hatta reinier vardı o tutmadı mesela.
zamanında marcelo'yu da 18 yaş civarındayken almışlardı.
arda güler de öyle mesela.
elbette ana rotasyona almıyorlar. genç takımda oynatarak, rotasyondan getirerek takıma sokuyorlar. biz de şu 2 genç yabancı kontenjanını böyle değerlendirebiliriz. tabi bizim alacağımız adamların tutmama ihtimali yüksek olacak ama yine de denemekten zarar gelmez.
Jelert i de verelim kiralık üstüneYusuf demiri de verelim kozlowskiyi versinler
Genç olunca ucuz sanıyorlar işte. Aynı muhabbet psg için de yapılıyorReal aliyor derken? Adamlar dunyanin en iyi genclerini alabiliyor, sen alabilir misin?
Ona buna 40-50 milyon euro verip getirdiler o saydigin oyunculari.
Boyle bir imkan bizde yok.
Hocam mesela benim dusunceme gore ilk bir liste atmıştım oradan defansa yedek ya da oynar olur. Orta sahaya yedek olur mesela. Sonuç olarak simdi de abdulkerime ve orta sahaya adam arıyoruz. Kaleci icin de yine 25 yaslarinda bir lammens gibi isimlere hic bir şey demem ücret de dahilBu dediginin olmasi icin yabanci kurali buna musait olmasi lazim, yani tamamen serbest.
12-13 olan yabanci kuralinda her sene 4-5 oyuncuyu alip nerede tutacaksin? Bir pilot takimimiz olsa Fransa 2. liginde mesela, bir kac tanesini oraya kiralik gonderirsin her sene. Zaten neden hala Avrupa'dan bir takim satin almadik onu da anlamis degilim. Ancak o zaman o dedigin sekilde oyuncular ucuz miktara alinip deneyebilirsin cunku bizde bu tarz oyuncular zor yani, sans bulma imkanlari cok az.
işte o yüzden ya tutarsa denemesi yapalım diyorum. mesela şu 2 genç statüsü için.Real aliyor derken? Adamlar dunyanin en iyi genclerini alabiliyor, sen alabilir misin?
Ona buna 40-50 milyon euro verip getirdiler o saydigin oyunculari.
Boyle bir imkan bizde yok.